Gość Przemq Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Dostałem ta karte za darmo od pewnej babki za zaistalowanie jej windy na kompie ( very thx !!!), ale mniejsza o to , mam dylemat bo nie wiem czy ja wymienić za mojego gf 3 ti 200 64 mb 128 bit. Z tego co mi kumple mówili to ten radek to straszy shit!!! Prosze o rade i garść info o tej karcie i za ile mógłbym ja sprzedać?? THX i pozdro dla forum !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Ten GF3 Ti 200 jest zdecydowanie szybszy od Radeona 9200 SE. Nie ma sensu zamieniać. Sprzedaj Radeona i po krzyku. Za ile nie wiem, może uda się za 100 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 odpowiedz na pytanie w temacie. tak 9200SE to shit w porownaniu do twojego obecnego gf3ti. sprzedaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 zdecydowanie szybszy to za mało, jest mega super szybszy, gdybyś się zamienił to popełniłbyś największy błąd w swoim życiu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 No...... R9200se to shit... ale ten ge force to też już troche staroĆ:P to może sprzedaj dŻi Forca i tego r9200se i kup R9550? hehe a przy okazji... ty arczii... czemu zgapiasz niCka od arcziego ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 a przy okazji... ty arczii... czemu zgapiasz niCka od arcziego ?:P 1298195[/snapback] co za arcziego? :mad: co do tematu, to najlepiej opchnij gdzieś tą kartę za jak największą cenę (polecam allegro do tego), może dostaniesz 100zł.. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 radeon 9550 do durona 903MHz... dobre dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr Szpadel Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 radeon 9550 do durona 903MHz... dobre dobre... 1298285[/snapback] widzisz w czymś problem? bo ja nie.. przez pewien czas jechałem na Durniu 867 i 9500@9700 i nie narzekałem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Chyba sprzedam tego Radka, a Gf 3 dalej bedzie pracowało w moim kompie. I tak sie ten komputer do niczego nie nadaje, wiec poco mam w niego inwestować . dzieki za rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 dokladnie po co inwestowac? mozna wsadzic szybka grafe do wolnego zestawu ale jak bardzo sie to bedzie dlawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Jakbyś miał lepszego proca, to mógłbyś sprzedać obie karty i kupił 9550 jak to jeden kolega napisał. A jak nie to sprzedaj tego radosława i kup SE wódki za kasę, którą dostnaiesz. Proste, przynajmniej nie będziesz żałował. PS: Też mam do sprzedania 9200SE, może ktoś chce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) Dobra mysl z ta wodka , ale jestem nie pijacy więc klapa. Mobo mam nie za bogate więc proca mi tylko 1,4 wyciagnie bo chyba tylko takie były z szyna 100 mhz. Ten komp to prehistoria więc poco bede kase w niego ładował , a jak se bede chciał w gre zagrać to quake III i nawet enemy territory dobrze chodzi. tak że nie ma sensu oddawać kase na tego złoma. A jeszcze jedno chyba pasuje wymienic tego codegena na cos normalnego ???? Edytowane 26 Lutego 2005 przez przemek_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 na moje zezowate oczko nie warto nic inwestowac. nawet zasilka. chyba ze zjedzie/wskoczy ci napiecie na wszystkim o ponad 10% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Na razie zasiłka trzyma napiecie nawet dobrze. Tylko vcore cos sie rabie default 1,5 v ma być , a u mnie default jest 1,85 v !!!! Cos chyba nie tak . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...