Skocz do zawartości
Gość Przemq

Radeon 9200 Se - Czy Aż Taki Straszny Shit?

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem ta karte za darmo od pewnej babki za zaistalowanie jej windy na kompie ( very thx !!!), ale mniejsza o to , mam dylemat bo nie wiem czy ja wymienić za mojego gf 3 ti 200 64 mb 128 bit.

Z tego co mi kumple mówili to ten radek to straszy shit!!!

Prosze o rade i garść info o tej karcie i za ile mógłbym ja sprzedać??

THX i pozdro dla forum !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a przy okazji... ty arczii... czemu zgapiasz niCka od arcziego ?:P

1298195[/snapback]

co za arcziego? :mad:

co do tematu, to najlepiej opchnij gdzieś tą kartę za jak największą cenę (polecam allegro do tego), może dostaniesz 100zł.. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba sprzedam tego Radka, a Gf 3 dalej bedzie pracowało w moim kompie. I tak sie ten komputer do niczego nie nadaje, wiec poco mam w niego inwestować .

dzieki za rade.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbyś miał lepszego proca, to mógłbyś sprzedać obie karty i kupił 9550 jak to jeden kolega napisał. A jak nie to sprzedaj tego radosława i kup SE wódki za kasę, którą dostnaiesz. Proste, przynajmniej nie będziesz żałował.

PS: Też mam do sprzedania 9200SE, może ktoś chce??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra mysl z ta wodka , ale jestem nie pijacy więc klapa. Mobo mam nie za bogate więc proca mi tylko 1,4 wyciagnie bo chyba tylko takie były z szyna 100 mhz. Ten komp to prehistoria więc poco bede kase w niego ładował , a jak se bede chciał w gre zagrać to quake III i nawet enemy territory dobrze chodzi. tak że nie ma sensu oddawać kase na tego złoma. A jeszcze jedno chyba pasuje wymienic tego codegena na cos normalnego ????

Edytowane przez przemek_18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie zasiłka trzyma napiecie nawet dobrze.

Tylko vcore cos sie rabie default 1,5 v ma być , a u mnie default jest 1,85 v !!!! Cos chyba nie tak .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi