KOala Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Właśnie nabyłem 256 MB SDRAM (no name) i sprzedawca lojalnie poinformował mnie, że może nie do końca dobrze współpracować z moją płytą gł. (MSI K7Pro2 na KT 133)- na ewentualny zwrot mam dwa dni. Włożyłem i niby wszystko OK, ale za kilka dni może być inaczej! Mam lekko przetaktowanego proca D1000@1207 11,5x105 czyli jak się domyślam pamięć też jest lekko nadtaktowana. W związku z powyższym pytanie- czym sprawdzić stabilność pamięci i czy sens ma wyłączenie na stałe pliku wymiany przy 384 MB RAM- kompa używam do normalnych rzeczy czyli takich które nie są pamięciożerne??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 jest taki programik jak mem86. on przeleci ci calosc. tylko mankament jest taki ze caly test trwa 16 godz. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 O ile dobrze pamiętam to jest jeszcze taki programik jak goldmemory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Nie mogę znaleźć tego Gold Memory, może ktoś dać jakieś namiary? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...