KazMax Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Witam Mam problem z dyskiem WD Caviar 400 BB. Gdy włączam kompa to Bios nie wykrywa mi tego dysku. Gdy go wyłączę i włączę po ok 10 sek. wszystko jest OK. Nie wykrywa go tylko po pierwszym włączeniu. Czy to jest problem z dyskiem czy z Bios'em MoBo???? Czy mogę coś z tym zrobić??? Za wszystkie rady i odpowiedzi baaaardzo dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 na poczatek aktualizacja BIOSU... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Daj aktualizacje biosu sobie ............... ja mam ten dysk i na mom starym sprzęcie nie ma problemuff żadny :-) :D P.S. ewentualnie zawsze może to być wina dysku ;-). sprawź u kogoś jak możesz czy są podobne schizy - jak nie ma to to jest wina MoBo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazMax Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 heh...w sumie te problemy pojawiły się po aktualizacji Bios'u di najnowszej dostępnej wersji także chyba nie w tym problem.....na starej było Ok tylko mojego Durnia widział jako Athlona i nie było wszystkich ustawień do pamięci więc do starego Bios'u nie chcę wracać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...