Lisek17 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Witam :D Po zainstalowaniu SP2 do Windowsa XP Profesional kursor myszy zaczą mi sie sam poruszac. Jest to bardzo uciążliwe jeżeli gra sie w gry. Nigdy nie miałem takich problemów. Mam myszke na podczerwień. Jezeli ktoś wie jak to mozna naprawic prosze o pomoc. Z góry dzienki.:) :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 mialem to samo ze swoja kulkowa myszka :) jednak nie udalo mi sie pozbyc tego problemu wiec zmienilem myszke :) i problem zniknal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Witam :D Po zainstalowaniu SP2 do Windowsa XP Profesional kursor myszy zaczą mi sie sam poruszac. Jest to bardzo uciążliwe jeżeli gra sie w gry. Nigdy nie miałem takich problemów. Mam myszke na podczerwień. Jezeli ktoś wie jak to mozna naprawic prosze o pomoc. Z góry dzienki.:) :mur: :mur: :mur: 1298126[/snapback] Wyczyść swoją podkładke/blat stołu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek17 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Zmiana podkładki troche pomogła, ale myszka ma jeszce czasami "odchyły". :wink: A nie ma może jakiś patchów na SP2. Normalie na zwykłym Windowsie nie miałem takich problemów. :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Mysz A4tech ? Jeżeli tak, to wielu ludzi ma/miało podobny problem. Poszukaj trochę, może znajdziesz rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek17 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Mysz mam z EASY TOUCH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marios Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 podobno pomaga wywalenie sterowników myszki i zainstalowanie jej na nowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) Ja mam to samo, czyli nieoczekiwanie myszka zaczyna wariować i klika gdzie chce. Mam gryzonia marki A4TECH. Wymieniłem go na inną i problem zniknął. Najczęściej on sie pojawia z myszkami kulkowymi. Nie instalowałem sterów do myszki, a i tak głupiała. Mam XP SP2. Wcześniej bez SP2 chodziła mormalnie. Edytowane 19 Marca 2005 przez przemek_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...