Moog Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Jak odtwarzać filmy z napisami w formacie *dat bez nagrywania na cd. Czy istnieje taki player ? Media player odtwarza ale napisów dodać nie ma tam możliwości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 To zwykle pliki mpg z innym rozszerzeniem. Bez problemu odtworzysz to nawet mplayerem na swiezo zainstalowanym systemie. Podsumowujac, mozesz uzyc dowolnego odtwarzacza do filmow ktory obsluguje napisy wczytywane z plikow tekstowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 To zwykle pliki mpg z innym rozszerzeniem. Bez problemu odtworzysz to nawet mplayerem na swiezo zainstalowanym systemie. Podsumowujac, mozesz uzyc dowolnego odtwarzacza do filmow ktory obsluguje napisy wczytywane z plikow tekstowych. 1298170[/snapback] no mi nie działa ... próbowałem mplayerem , allplayerem , subeditem itd i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Sproboj zmienic rozszerzenie na .mpg, sprawdz gspotem jaki kodek zostal uzyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 o ile wiem to one są kodowane w mpeg2 ... a zmienianie rozrzezenia nic nie daje. Musiałbym przekompresować ale chce tego uniknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Poszukaj sobie kodeków mpeg2. Po instalacji można oglądac we wszystkich playerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 lub mediaplayer classic ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 mediaplayer clasic odtwarza wiem o tym. Ale masz gdzieś tam napisy ? NIE ... a oto sie tu sprawa rozchodzi :( Z tymi kodekami też już kombinowałem wgrywałem i nic ... jakieś konkretne macie na myśli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 nie ma napisów :> a co robi opcja load subtitel :> ?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 No rzeczywiście ślepa kicha ze mnie ale napotkałem trudności. Załączam screen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 musisz w opcjach zaznaczyć :) odtwarzanie za pomocą directa 9 ...... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...