Dalton Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Siema Wszystkim Mam problemik maly zainstalowalem sobie Mozilla 1.7.5 a wczesniej miałem opere , i nie wiem jak mam przeniesc wszystkie moje ulubione do tych zakładek moze mi ktos to wytłumaczyc ?? z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Użyj programu do konwersji zakładek np. Compass. Firefox ma opcję importu z Opery, ale w Mozilli tego nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuś Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) Siema Wszystkim Mam problemik maly zainstalowalem sobie Mozilla 1.7.5 a wczesniej miałem opere , i nie wiem jak mam przeniesc wszystkie moje ulubione do tych zakładek moze mi ktos to wytłumaczyc ?? z góry dzieki. 1298223[/snapback] Zakładki!! Menadzer zakładek!!! Narzędia!!! Jmportuj!! i po klopocie :wink: Edytowane 28 Lutego 2005 przez Tomuś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Wybrałem ten temat do napisania tego posta, bo wydawał mi się najbardziej bliski Mozilli 1.7.6. A więc miałem Mozille 1.7.5 Ale wyszedł update 1.7.6 Więc zainstalowałem i problem się zaczął…, a mianowicie chodzi o zainstalowanie wtyczek. Gdy chcę zainstalować wtyczki ukazuje się okno z napisem „Firefox sprawdza teraz dostępność wtyczek” i kreator niby sprawdza, ale trwa to już 5 godzin. U moich znajomych to samo. Czym to jest spowodowane?? Instalował ktoś 1.7.6? wyłączanie i włącznie kreatora od nowa nic nie daje. Dzięki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...