Skocz do zawartości
djpielgrzym

Komputer Na Ścianie? :) Tanio Ale Czy Fajnie?

Rekomendowane odpowiedzi

wszystko ma swoje zalety i wady :)

Np co jest zaletą przerdzewiałego malucha ?

1 - że jezdzi

2 - że nikt go nie ukradnie :)

:)

Niektórym podoba się podświetlanie, a ja nawet myszke optyczną rozkręciłem i zakleiłem jej taśmą izolacyjną od srodka całą swiecącą optyke :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

więc 80 w ciągu sekundy x 60 sek minuta = 4800 ....

Jeśli wentyl by miał więcej niż 4800 obr/min wystąpiłby efekt rozmazania smigiełek icon_smile3.gif

czepie sie, choc podobaja mi sie twoje obliczenia

przy 1/80 byloby widac rozmycie wiatraka

to co widzimy na obrazku to błysk lampy, ktory moze byc nawet 1/1000s

wiec zatrzyma kazdy ruch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, ja rowniez nie preferuje obudowy do komputera. rozmontowalem ja calkowicie a kompa wlozylem do szafki buiorkowej tylko ze wyjalem drzwiczki:) wyjete kosze z obudowy przykrecilem do "sofitu szafki i wsadzilem cd i hd. z tej blachy do mocowania MB zrobilem polke i wszystko sie ladnie trzyma. fakt do estetyki mozna by sie doczepic bo nie zrobilem z tym nic wiecej. jak (lub "o ile") skoncze pokaze zdjecia. ogolnie jestem zwolennikiem:) takich zabaw, poza tym mam o tyle latwa sytuacje, ze nawet jakbym cos spalil albo zalal to straty niebedzie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi