Sand Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 O gustach sie nie dyskutuje !!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudumaster Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 hehe ładne szambo ... proponuje zrzutke na tekture dla chłopaków bo nawet obudowa z podwójnej tekturki bedzie sie lepiej prezentować :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpielgrzym Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 wszystko ma swoje zalety i wady :) Np co jest zaletą przerdzewiałego malucha ? 1 - że jezdzi 2 - że nikt go nie ukradnie :) :) Niektórym podoba się podświetlanie, a ja nawet myszke optyczną rozkręciłem i zakleiłem jej taśmą izolacyjną od srodka całą swiecącą optyke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssslawek Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 więc 80 w ciągu sekundy x 60 sek minuta = 4800 .... Jeśli wentyl by miał więcej niż 4800 obr/min wystąpiłby efekt rozmazania smigiełek icon_smile3.gif czepie sie, choc podobaja mi sie twoje obliczenia przy 1/80 byloby widac rozmycie wiatraka to co widzimy na obrazku to błysk lampy, ktory moze byc nawet 1/1000s wiec zatrzyma kazdy ruch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloonej Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 witam, ja rowniez nie preferuje obudowy do komputera. rozmontowalem ja calkowicie a kompa wlozylem do szafki buiorkowej tylko ze wyjalem drzwiczki:) wyjete kosze z obudowy przykrecilem do "sofitu szafki i wsadzilem cd i hd. z tej blachy do mocowania MB zrobilem polke i wszystko sie ladnie trzyma. fakt do estetyki mozna by sie doczepic bo nie zrobilem z tym nic wiecej. jak (lub "o ile") skoncze pokaze zdjecia. ogolnie jestem zwolennikiem:) takich zabaw, poza tym mam o tyle latwa sytuacje, ze nawet jakbym cos spalil albo zalal to straty niebedzie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...