nadi Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Hej jedno pytanko jaką płytę polecacie do kręcenia fsb 166 lub więcej do 450zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Może Abit KX7-333 :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 epox 8k5a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 EPOX ruleZZZZZZZZZZZZZZZZZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Obie plyty polecane sa niezle , wiec muszisz rzucic moneta ;) . Ja jestem minimalnie za Abitem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 no sadze ze abit to bedzie dobre rozwiazanie ale epox rowniez... rzuc juz ta moneta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Weź EPOX-a a nie pozałujesz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Proponuje do OC Epoxa :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Mnie do EPoX'a zniechęciły testy Lancer'a. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolk Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Ja stawiam na Abit`a kx7-333, wiem ze po podkreceniu uzyskuje sie lepszy przyrost wydajnosci systemu niz na epox`ie(ale niestety epox kusi duzymi mozliwosciami napiec na mobo 8) ) Tez mialem dylemat ale wybralem abit`a i nie zaluje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 MSI KT3 ULTRA2 ! Ma lepiej rozwiązne załączanie dzielnika 1/5, który włącza sie juz przy 152 ! 8) Dla niektórych procków 166 to za duzo. Dużo AXp idzie max 163 ! :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Mnie do EPoX'a zniechęciły testy Lancer'a. :?A ja wlasnie dzieki temu testowi zdecydowalem sie na epoxa wydajnosc najlepsza do 166, ale mysle ze to wina tamtego biosu z kwietnia chyba w nowych chyba to poprawili, ja nie mialem okazji - za slabe pamieci mam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...