Marcin_gps Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Prosze o opinie na temat tej karty :!: Wiem, ze jest to GF2 GTS, ale ma zwiekszone taktowanie pamieci i GPU. Odpowiednio 400MHZ/230MHZ!! Jest to jakas limitowana edycja. Ma radiatorki na pamieciach. Wiem jeszcze, ze ma TV-OUT. Mam zamiar kupic to cudo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 za ILE ? mosze to jest Quadro ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 to nie Quadro, kupie to za 300 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Ja mam GF2 Ultra Elsy - może byś się zastanowił nad taką, bo jest znacznie szybsza od GTS2, a niewiele droższa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 koles mi mowi, ze to zwykly GTS, a taktowanie takie dziwne. Przejrzalem wszytskie testy i wsszedzie na GTS'ie pamiec - 333, a rdzen - 200 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOLERO Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 podczas startu kompa pokazuje że to gf2 pro z czymś tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 w koncu znalazlem recenzje i dokladny model Jest to ELSA 516. Model GF 2 Ti :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...