Di(a)ler Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 http://www.eurokoszalin.6r.pl/ Proszę o opinie i komentarze na temat tej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Czy to jest gotowy szablon tego php? Przydałoby się siakieś tło, bo smutno... Tzn. chodzi mi o tło tam gdzie jest teks, aby się trochę odróżniało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łasta Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Witam Koszalin. duzo osob ja odwiedza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 baner do wywalenia wg mnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Chcesz opinie ? Przykro mi moja opinia - KOSZMAR ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...