Otwinek Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) :mur: Witam mam ogromny problem z kompem a mianowicie klawiatura sie zawiesza gdy nie jest wykryta przez system tj tak jakby zawiesza wszystkie porty ps tak ze inne urzadzenia wskazujace nie dzlaja a gdy wlacze pod USB pada to moge dzieki bogu zrestartowac komputer Z ta klawiatura takie klocki dzieja sie czesto mam klocka aXp 1900+ i plytke Ausu A7V333 Pomocy Edytowane 26 Lutego 2005 przez Otwinek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Zmień tytuł tematu. http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Regulamin zmien temat na jasniejszy. co do wieszania portow ps2 na asusie tez to mam...przykre ale widzialem zeby ktos to rozwiazal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otwinek Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 A nie wiesz jak se z tym poradzic?? taki temat moze byc?? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...