rumun_666 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Bo moim zdaniem jest abrdzo ciekawa. Są to zdjęcia artystyczne wykonane aparatami z... kartonu ? http://users.rcn.com/stewoody/photo.htm Powyżej zamieszczam linka do kilku fotek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Chodzi po prostu o najstarszą metodę - dziura zamiast soczewek, tak? Pewnie ma to swoje zalety - zero odblasków, duża głębia ostrości. Ale nic ruchomego w ten sposób nie pstrykniesz - za długi czas naświetlania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Dokładnie o to chodzi, ale trzeba przyznac ze fotki mają swoją dusze ... W Amsterdamie byłem na wystawie właśnie takich fotografii i musze przyznac ze niektore zdjecia byly niesamowite.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Muszę powiedzieć, że pierwszy raz spotykam się z tą techniką, ale efekty są zaskakujące!! To samo w kolorze.... Każdy kto miał cyfrówkę w rękach na pewno zauważy róznicę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Muszę powiedzieć, że pierwszy raz spotykam się z tą techniką, ale efekty są zaskakujące!! To samo w kolorze.... Każdy kto miał cyfrówkę w rękach na pewno zauważy róznicę... 1313395[/snapback] To żadna nowość, jeszcze przed Adama Słodowym takowe robiono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupus Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Właśnie ostatnio zrobiłem sobie taki obiektyw do mojego EOSa. Jak wywołam film to pokarze co mi wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...