wadim Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) Tak jak w temacie wczoraj wyslalem sms do idei jestem urzytkonikiem nowego popa o 200 sms za 12 zł jeden sms po 6 gr. skusilem sie khmem czekam czekam myslalem ze moze jest juz aktywna wyslalem 2 sms a tu mi normalnie zabiera kase z konta :(! wkurzony zadzownilem an informacje klijetka mowi ze w ciagu 48 , troszke mnie to wkurzyllo bo kase wzieli odrazu :( i teraz czekam nie wiem jak jutro nie przyjdzie co mam robic ;] nie odpuszcze to 12 zł hehe nie jest to majatek ale akurat takiemu monopolowi nie odpuszcze hehe. ile wy czekaliscie na aktywacje?? Edytowane 26 Lutego 2005 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Na aktywacje "Jedna IDEA Mix" czekałem 1,5miecha :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 najlepiej chyba w takiej sytuacji isc do salonu i powiedziec pani z idei zeby zadzwonila gdzies tam i kopnela kogos w tylek ;] ja na aktywacje mistrzow klawiatury czekalem raczej krotko (1-2h) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 no a tu juz jest wieczor a u mnie nadal usługa niedostpna! :( czekam do rana! bo rano w piatek aktywowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 koledze kończyła sie umowa - też chciał przejść na "jedną idee" to mu powiedzieli że coś za póxno i jeszcez miesiąc ma normalne warunki a potem dopiero "jedna idea" ja sms'owo zmieniałem - 2 dni czekałem na aktywacje "jednej idei" widocznie to bardziej skomplikowane by przelogować numer na nowa taryfe albo poprostu w idei sie obijają ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Aktywowalem 2 razy, zawsze prawie rowno przychodzil raport doreczenia oraz ze moge slac smsy za 6 gr - doslownie 5sekund :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Aktywowalem 2 razy, zawsze prawie rowno przychodzil raport doreczenia oraz ze moge slac smsy za 6 gr - doslownie 5sekund :D 1299829[/snapback] chyba cos ism sie zawiesilo i o mnie zapomnieli :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Na aktywacje "Jedna IDEA Mix" czekałem 1,5miecha :blink: 1298982[/snapback] ja troche krocej ale tez ponad miecha :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 dzieki ze tak mi dodajecie otuchy heeeeeeeee dzis byłem w serwisie idei i kliejta kazala mi zadzownic z zołtego telfeonu pod wybrany numerrek tam klijetka powiedziala ze w ciagu 48 h zostanie wswzystko zrobione :) ale ciekawe czy to prawda l;] jak nie pojde jeszcze raz hee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...