revers Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Siema, mam pytanie, czy Nero moze nagrac obrazy CD w formacie mdf ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Nie da się. Ale przy pomocy Alkohol 120% pomoże Ci w tym. Nie pamiętam czy to akurat ten format, ale opisze żebyś od razu wiedział jak zrobić: Miałem plik chyba mdf i nie dało się go nagrać ani za pomocą NERO ani Alkohol 120% ale za to Alkohol umiał go odtworzyć, lecz nie mógł go nagrać. Więc postanowiłem umieścić tego upartego mdf w wirtualnym CD a przy pomocy Clone CD stworzyłem obraz wirtualna do normalnego pliku BIN i mogłem bez problemu nagrać CD. Trochę to chore, ale czasem tak trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revers Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Wiec tak, obraz robilem ja i to Alcoholem 120%, przy tworzeniu obrazu tworza sie 2 pliki, jeden w formacie mds a drugi mdf. Zrobilem obraz Warcraft3:TFT i wrzucilem na wirtuala zeby mi sie nie porysowal orygonalny CD. Wszystko bylo ladnie, ale nadszedl czas na formata, zrobilem i po formacie nie moge zainstalowac Alcohola :[ wiec przydalo by sie czyms to nagrac, bo nie chce porysowac oryginalnego CD. Zapewne nie mogles nagrac bo brakowalo Ci tego mialego pliku w mds. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Daemon tools + dowolny program do nagrywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...