Skocz do zawartości
Q

Jaki Geforce ? Coś Mocnego :)

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie jak ktoś trafnie wspomniał o o/c

Z tego co wiem to ciężko kręcą się GF6800GT.. czytałem że 350@400 to dla niektórych max tak samo pamieci 700@825 co tu dużo mówić kiepsko.. Bo moim radoslawie który z SE[325mhz] skrecił się na XT[412mhz] a teraz na Silencer leci 475Mhz tak więc 325@475 robi wrażenie przynajmniej na mnie.

Dla mnie ilość fps w CS:S jest priorytetowa.. Lubie grac na anizox2 i aax16.. no i rodzielczość max czyli 1280x1024..

Ale nie mam klapek na oczach i gram w inne gry.. Poza doom którego nieznosze.

DEVILEK tak się szcześliwie składa że miałem w domu tą Twoja "lepsza" karte czyli 6600GT i ledwo co do pięt dorastała mojej.. poprostu nie ta klasa.

Sulaco ja się przyznaje, zadroszecze Ci troche tego SLI bo przynajmniej nie masz takich dylematów jak ja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość bachus81

@Buu a ja tam nie zazdroszczę SLI bo jakbym chciał to bym miał, mój GF mi na 100% styka a moja 17 LC i tak nie wyświetla większej rozdzielki jak 1280@1024, a ta rozdzielczość mi starczy

nie mam nic przeciwko ludziom co kupują bardzo drogfi sprzęt, (wręcz przeciwnie, szczególnie gdy kupują go u mnie :D )ale dziwię się tym którzy argumentują to tym, ze mają nie 45 FPS a 75 FPS, oraz zamiast 10000 pkt to 20000 pkt w markach

dla mnie liczy się stosunek ceny do jakości i wydajności

kupując 2x6800 Ultra w SLI stosunek ten jest bardzo niski B)

zwłaszcza, zę wyścig zbrojeń pomiędzy ATI i Nv trwa i za kilka tygodni czy miechów pojawią sie nowe karty, które bedą lepszą propozycją nić SLI obecne

moim skromnym zdaniem SLI nie ma przyszłości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Q - Myślałeś o tym by poczekać na X800 XL na Agp? Karta jest dobra i tania :) Wydajność często lepsza od 6800 GT, cena zawsze od niego niższa (na PCIE powinna co prawda ta karta kosztować ok. 1200zł, ale w Polsce to koszt 1300 conajmniej), szczególnie w bardziej cywlizowanych krajach niż nasz :D

Test masz chyba na pclabie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam nic przeciwko ludziom co kupują bardzo drogfi sprzęt, (wręcz przeciwnie, szczególnie gdy kupują go u mnie :D )ale dziwię się tym którzy argumentują to tym, ze mają nie 45 FPS a 75 FPS, oraz zamiast 10000 pkt to 20000 pkt w markach

kupując 2x6800 Ultra w SLI stosunek ten jest bardzo niski B)

moim skromnym zdaniem SLI nie ma przyszłości

1301370[/snapback]

Wiesz ja jakos tez nie przepadam za xxxk pk w 3dmarkach, ale co jak co w cs-ie ilosc klatek ma znaczenie bo czasami od ilosci klatek zalezy czy przezyje czy nie :wink:

A co do Sli, to dla mnie tez nie ma przyszlosci. r520 i nv50 zapewne zmiazdza wydajnoscia (tak mi sie wydaje, patrzac na specyfikacje ) nawet kary w SLI, wiec po co przeplacac :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qurna ludzie wymieniają jakies 9800XT a ja tu ciulam na takiego chociaż 9600XT :wink: . A tak serio ja bym niewymienial , 9800XT to jest ciągle HighEnd i da sie grac w większość ( o ile niewszystkie ) gier w maksymalnych detalach . Poczekaj sobie jakies pol roku i kup cos naprawde świetnego B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qurna ludzie wymieniają jakies 9800XT a ja tu ciulam na takiego chociaż 9600XT  :wink:  . A tak serio ja bym niewymienial , 9800XT to jest ciągle HighEnd i da sie grac w większość ( o ile niewszystkie ) gier  w maksymalnych detalach . Poczekaj sobie jakies pol roku i kup cos naprawde świetnego  B)

1302953[/snapback]

Qurna :D

Tak szczerze mówiac to zalozenie tego topicu uswiadomilo mi ze moja karta nie jest taka zla..

Przekonaliscie mnie zebym nie wymienial :wink:

Pozdrawiam cieplo ze snieznej Warszawy :-P

Edytowane przez Q

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi