Skocz do zawartości
Łasta

Pierwszy Modding!

Rekomendowane odpowiedzi

Milosz.x i Zeli mam wam wyslac ta fotke, czy zrobic inna. Ma byc lepszej jakosci. Jak co to jutro bo jutro neostrada wznawia transfer, a teraz to mega z 5h bym wysylal. To zdjecie nie wystarczy. Po co wam one, to jest moj pierwszy mod

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie, wytne se okno, uszczelka sylikon katoda (hardcorowcy wala zalowe z allegro) i to jest modyfikacja obudowy :/ bardziej pod lifting czy cos takiego podciagnol a nie pod moda, dajcie spokuj ludzie bo niedlugo jak wyleje kawe na kompa to bedzie mod I klasa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zastanawiam się jak wyglądał Twój pierwszy mod w życiu - na pewno nie był od razu finalną wersją twoich planów - nauka czyni mistrza, ale dla ciebie jaki on by nie był - był najwspanialszy na świecie (dla mnie przynajmniej był) - później uczysz się więcej różnych ciekawych rzeczy i wprowadzasz je w życie i gdy dotyczy to case'a to jest wtedy modding

a mod mój kochany to zmienianie fabrycznego wyglądu swojego (w tym przypadku) kompa na lepsze, jeżeli dla niego teraz buda wygląda lepiej - to to jest MOD :wink:

pozdrawiam

EDIT:

wiem, że to co przedstawia autor topicu, nie jest jakimś super wypaśnym tuningiem (nikt tu nie bedzie słodził, jakie to jest piękne i wogóle...), ale nie można zarzucać autorowi pracy, że to nie jest to do czego dążył :wink: (bo jednak trochę tej pracy musiał włożyć - chociaż na włożenie katody do budy :wink:)

to tak jakby autorowi najnowszego fikuśnego projektu fiata 126P GT PRO starało się udowodnić, że to co stworzył nie jest samochodem tylko motorynką... :wink:

Edytowane przez sailence

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... i to jest modyfikacja obudowy :/ bardziej pod lifting czy cos takiego podciagnol a nie pod moda, dajcie spokuj ludzie bo niedlugo jak wyleje kawe na kompa to bedzie mod I klasa

1304010[/snapback]

He, jak wylejesz w jakis artystyczny sposob (moze jakis wzorek :>) i dalej cos z tym zrobisz, to czemu nie :wink:

Wiesz jezeli dla Ciebie to nie jest MOD (modyfikacja), to ja chetnie poslucham fachowej definicji tegoz zjawiska... bo widze, ze jak nie zielone, to juz dla Ciebie nie mod* :lol:

Dla mnie jest to mod; inna sprawa jest czy jest dobry? Tak jak ktos juz slusznie zalwazyl - 4 lata temu bysmy sie pewnie zachwycali; dzis chyba czuje lekki niedostyt, ale, to przeciez jest pierwszy mod kolegi wiec wiecej wiary panowie (i panie) ;]

Wazne teraz jak sailence juz powiedzial abys na tym nie poprzestal...

i chopie daj jakies pozadne zdjecia (najlepiej kilka) bo ja lupy nie posiadam na wyposazeniu (chociaz zaraz - przeciez w windowsie jest :razz: )

*dżołk ofkors ;]

Edytowane przez cvir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedz mi co to jest czym obkleiłeś okna zamiast uszczelki? Właśnie czegos takiego szukam. Napisz troche o tym jak to zrobiłes itp :)

1305154[/snapback]

Wpadnij do sklepu-hurtowni z materiałami do wykończenia mebli, można coś dobrać, może CASTORAMA choć nic tam takiego nie widziałem, też rozglądam się za rozwiązaniem tego problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Moj tata ma firme w ktorej sprzedaje kuchnie ;p . I on mi to załatwil, ale wiem gdzie to kupic. jak Dziuby mowi "w sklepach z wykonczeniami mebli". Jest to takzwana łezka wykończeniowa, ale sprzedawcom radze lepij wytlumaczyc. Od spodu ma wklejoną tasme samoprzylepna. Sa rozne kolory tej listwy, a takze mozna kupic polysk lub mat. :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AMD Athlon™XP 2500+

MSI K7N2 Delta

512 MB DDR dual chanal ...

1305554[/snapback]

A propos "chanal'a" , to żeby było dułal, to nie te banki...

Po ki ch... Ci ta szpanerska naklejeczka na sołtch bridżu?..

allach akbar, tu ol of ju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imho ja tu moda nie widzem :].. nei odbiega to zytnio od dosteponych 'zmodowanych od nowosci' obudów ze sklepu.. które mają takie okno i katode inside...

i nie kazdy zaczyna od tego .. ja zaczełem podobnie.. ale nie skonczyłem bo ... wiejski tuning - prawda.. wiec wziołem sie za coś wiekszego.. póki co stoi mod na 15%.. powtarzam MOD... :lol:...

ale cii.. kazdy ma swoją wizję moda... i ma do niej prawo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja tak patrze sobie na tego MODA i cos mi sie zdaje zeby na płycie MSI K7N2 Delta (quzyn ma taka) pamieci chodzily na dualu to musisz jedna wsadzic w pierwsze gniazda a 2 w trzecie !! a ty tak nie masz ! wiec to chyba nie zgodne z twoim podpisem ! bo one nie chodza na dualu teraz :D :D :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe też mam Trancera Davosa :P i mi sie podoba ale o gustach sie nie dyskutuje ;] jak na mój gust to to n ym cops dodał jeszzce bo tako smutno w tej budzie Twojej;] ale to tylko moje ciche zdanie;]:wink: I zrób fotki w ciemnosciach :P

Edytowane przez Jewicz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi