marcellus Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) Witam, Na samym poczatku mowie - uzywalem google i patrzylem do "Spis Tematów - Amd" oraz "A64 - Mały Poradnik, Płyty, procesory, porównania" i nie znalazlem tego czego szukam :( Chcialbym sie dowiedziec (mniej wiecej) ile bym zyskal w predkosci (chodzi mi o sytuacje o sytuacje opisana nizej) gdybym przerzucil sie z mojego Bartona w podpisie na A64 (3200) na "DFI NF4 U-D" z dobrymi pamieciami. :arrow: Nie wiem czy da sie odpowiedziec na to pytanie, ale jezeli obecnie dekodowanie+kompresja filmu DVD zajmuje mi okolo 1.5-2h to na jaki "kop predkosci" moglbym liczyc po upgrade'ie? Jezeli ten temat juz byl to nie mieszajcie mnie z blotem... szukajka wiem, ze nie gryzie bo uzywalem ;) Edytowane 26 Lutego 2005 przez marcellus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 to ja Ci odpowiem tak: ripowanie dokumentu (cokolwiek) z dvb (mpg) 45min na xvid 2pass (gordianem) zajmowalo/uje: na bartku 2500@3200 + epox8rda = ~2h7min obecny (sprzet z podpisu) = ~1h32min :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...