konio68 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 http://www.thermaltake.com/keyboardMouse/tsunami/a2263.htm widział ktoś gdzies w sklepie tą klawe?. Nigdzie nie moge znalesc:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Wawa . Blue City > komputerowy tam jest jeden, tam było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Wawa . Blue City > komputerowy tam jest jeden, tam było 1299247[/snapback] Problem w tym że jestem z Gdańska i musze cos przez net znalesc - bo w Gdańsku nie widziałem nigdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Nawet fajna klawiatórkda wizualnie, ale do gry to jej nie widze <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 heh fajna wizualnie ale wydaje mi sie beznadziejna w praktycze - ustawienie pgd i pgu i reszty tak blisko entera bedzie powodowac smieszke akcje :] nie lubie takich udziwnien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Widzę (po podpisie), że kolega już dokonał zakupu. i jak pierwsze wrażenia :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Widzę (po podpisie), że kolega już dokonał zakupu. i jak pierwsze wrażenia :?: 1306377[/snapback] To w podpisie to obudowa :) i jest zaj.............. a teraz właśnie szukam tej klawy i nie moge znaleśc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...