FrIkO Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) Witam. Na mojej karcie zupelnie bez powodu robia sie arty (patrz zalacznik). jest to troche denerwujace i nie wiem dlaczego tak jest. Na poczatku myslalem ze to rdzen sie przegrzewa (chodz w ogole nie jest podkrecony) wiec dalem pod karte wiatrak 80x80, ale to nie pomoglo! Testowalem rozne sterowniki i sprawdzalem na roznych kompach z roznymi OS'ami. Dzieje mi sie to tylko w HL i CS nigdzie indziej. Moja karta to NONAME R9000. Prosze pomocy! Edytowane 26 Lutego 2005 przez FrIkO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 no trudno ci będzie pomóc bo nie widać nic . na tym zdjęciu .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad9100 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 nic nie widziałem w linku <_< ale jeśli to białe ktopki to normalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ok dodalem zalacznik mozecie sobie to dokladnie obejzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Arty wiadać na tle nieba. Może Ci pamiątki na karcie się przegrzewają. Zrób test AtiTools'em na artefakty. Jeśli nadał się pokazują, obniż trochę taktowania gpu i mem. Jeśli i to nie pomoże to pozostaje Ci wizyta w serwisie/sklepie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek23 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Na mojej "orginalnej" tez mam artefakty taki urok chyba Nie ma znaczenia czy karta graficzna jest podkrecona czy pracuje na fabrycznych ustawieniach Pomaga tylko zrzucenie na pasek alt+tab i ponowne wejscie do gry Artefakty powinny zniknac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 U mnie niestety tylko reboot pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...