sebekw22 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ile mogę bezpiecznie podnieść napięcie na procu p4 2.4 nortwood na zasilaczu codegen aby podkrecic go do co najmniej 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 2.4 poleci na 3.0 prawdopodobnie bez podnoszenia... Ale na tym zasilaczu to ja bym wogole nie krecil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 no nie wiem czy poleci stabilnie na 3.0 bez podnoszenia napiecia jesli to jest 2.4B to watpie .. jasli 2.4C to spokojnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Raczej nie... Troche trzeba bedzie podniesc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 napisz jaki to jest proc, stepping i serie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Zalozylem ze to 2.4C.. Moj blad. Czekamy na dokladne dane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faqu15 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Może powieciechłopakowi jaki FAJNY ma zasilacz, jedna z najlepszch zasiłek ::lol:: Powiedzmy sobie szczerze -ZMIEŃ ZASILACZ!!!! potem morzesz podkrecać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 sorry ze sie tak podpinam , ale nie chce nowego zakladac. mam to co w podpisie , i mam dziwne rzeczy z vcore. jak ustawiam w biosie ~1,55v to pokazuje mi 1,504v , w cpu-z tez. czy to mobo ma takie wahania? przez to nie moge wejsc powyzej 3ghz:| 3.1 ghz i juz prime errory wali :/ proc jak w podpisie , cpu-z pokazuje stepping 9 , revision D1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Może powieciechłopakowi jaki FAJNY ma zasilacz, jedna z najlepszch zasiłek ::lol:: Powiedzmy sobie szczerze -ZMIEŃ ZASILACZ!!!! potem morzesz podkrecać 1300475[/snapback] ja mialem modecoma i przez 2 tygodnie jechal pprescott 3.2 radek 9800 2 hd 7200 nagrywara dvd cd-rom karta dvb :-)) Jakos zyje ale fakt faktem ze nie chcial bym tego 2 raz robic dluzej niz 1 dzien :-)) Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...