grzesiekf Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Mam pytanie co to może być jeśli się do kogoś chcę dodzwonić i przez cały czas jest tak jakby zajęte. W telefonie wyświetla mi "active incoming call diverts" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ja mam podobnie, ale nie mam takiego info jak Ty, czesto jak chce zadzwonic to slysze jeden sygnal i nagle napis "siec zajeta" i mnie rozlacza :/ a ta sama osoba do mnie dzwoni bez problemu, a mnie np. laczy za n-tym razem, telefon to szajsung v200, a siec era i nie wiem co moze byc powodem tego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Powerslave: wszedzie Ci sie tak dzieje? Czy tylko w jednej okolicy? "active incoming call diverts" to po prostu informacja ze jest aktywne przeniesienie polaczen przychodzacych. Nokie wyswietlaja taka informacje w trakcie inicjacji polaczenia od czasu modelu 5190 (albo jakos tak). Jesli nie mozesz sie z nikim polaczyc, szukalbym raczej problemu gdzie indziej. Moze zajrzyj w ustwaienia polaczen wychodzacych czy nie masz jakichs blokad poustawianych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) dzieje mi się tak tylko jak dzwonie na numer pewnej konkretnej osoby. Nie wiem czy to ma znaczenie ale ta osoba jest właśnie zagranicą - wcześniej też była ale dało się do niej dodzwonić, teraz coś się spieprzyło i właśnie tak jakby cały czas zajęte ... :blink: sieć to idea a osoba ta jest w Niemczech ale w jakiej tam sieci to już nie wiem. Edytowane 26 Lutego 2005 przez grzesiekf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Mozliwe w takim razie, ze ma ona wlaczona blokade polaczen przychodzacych (lub roamingowych) i nieustawione przekierowanie - wtedy takie polaczenia sa odrzucane przez siec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Powerslave: wszedzie Ci sie tak dzieje? Czy tylko w jednej okolicy? 1299694[/snapback] oj w roznych miejscach, w roznych miastach :( wydaje mi sie, ze to wina telefonu, ale moze ery :| kumpela czasami ma podobny walek jak dzwoni do mnie, a ma idee... sam sie w tym gubie "Są dziwy w niebie i na ziemi, o których nie śniło się waszym filozofom" i moze to wlasnie taki dziw :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Czyli zasieg trzeba wykluczyc... Polecam kontakt z Callcenter (zeby wyeliminowac problem po stronie sieci) i wizyte w serwisie telefonnow (zeby wyeliminowac problem z komorka). Z uslugami na pewno nic wspolnego to nie ma. Ja bym osobiscie stawial na telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 nie wiem co z tym telefonem :| w wakacje byl soft wgrywany na nowo, bo zawieszal sie zewnetrzny wyswietlascz od wstrzasow, teraz all jest ok, ale jest ten walekz polaczeniami, goopi telefon :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...