Szumi Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 ooo to ciekawa wiadomosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 mi powiedzial ze robi sobie tygodniowy (czy jakos tak) odpoczynek:P wiec pewnie za tydzien wystawi je znowu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 pewnie po wyzszej cenie bo jak zauwazylem to chyba pamieci ida w gore i to dosc ostro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 tez tak mi sie wydaje, miesiac temu widzialem na aukcji d43 za 170zl a teraz ten sam kolo sprzedaje je juz po 210zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 tez tak mi sie wydaje, miesiac temu widzialem na aukcji d43 za 170zl a teraz ten sam kolo sprzedaje je juz po 210zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Kurde nie karakać mi tu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus5ooo Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 qrza twarz, słyszał ktoś coś, że się zapasy Vitesty skończyły podobno? :? qpiłem sobie jedną kość niecały miesiąc temu, chciałem jakoś niedługo doqpić drugą, a tu lipa... zniknęły ze wszystkich sklepów <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ehh... Powiedzcie mi co ja nie tak robię... Mam Kingstony na tych Samsungach TCCC i próbowałem je na 3-4-4-8 puścić (gorzej się już nie da...) i na 229Mhz już waliły cholerną ilośćą błędów. Czy ja coś źle robię. Czy może nie przesadzać z napięciem. Czy może być tak że niższe timingi lepiej pójdą niż wyższe. Prosze was o rady... Znam się dobrze na OC, ale jeśli chodzi o RAM to tak sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Daj 2,9 V i sprobuj 2,5-4-4-11 230 powinny isc. ogolnie mozesz sprobowac tez obnizyc napiecie do 2,7-2,8 takze moze pomoc. Ile mozesz max V dac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) Maks mogę dać 3.2V a najgorsze timingi to 3-4-4-8. Ale dałem sobie spokój i lecę asynchro bo to Intel i płytka potrafi szybciej asynchro śmigać niż synchro z kiepskimi timingami :D Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez Luk@s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Kupilem te pamieci na kosciach TCCD i potwierdzam, ze nie lubia wysokich napiec... 2,8V to juz duzo - powoduje freezy - najlepiej sprawdza sie 2,5-2,6V... Dopiero co zaczalem testowac (GM of koz) - na razie FSB=250 @6-3-3-2,5cl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Jakie pamieci sa napewno na TCCD (dobre serie) ??? Chodzi mi o dostepne na polskim rynku w hurtowniach. Nie allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Te patrioty XBLK sa tez w sklepach... nie pamietam juz gdzie ale poszukaj moze sirius.pl albo esc.pl =) wejdz na www.skapiec.pl to tez moze pomoc w szukaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Te patrioty XBLK sa tez w sklepach... nie pamietam juz gdzie ale poszukaj moze sirius.pl albo esc.pl =) wejdz na www.skapiec.pl to tez moze pomoc w szukaniu :) 1626294[/snapback] Na ich stronce (KLIK) znajdziesz w dziale PARTNERZY sklepy, w ktorych mozesz szukac tych pamieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Albo na przykład TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...