dylu_pl Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Jak uruchamiam kompa pojawia sie mi ekran na ktorym trzeba wybrac system i jesden to XP a drugi Line > tylko ze ja instalowalem samego XP a zadnego Line > nie instalowalem wiec skad on sie tam wzial i jak go usunac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 c:\boot.ini Plik ukryty, systemowy, usuń drugi wpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylu_pl Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn (Backup Line) tak wyglada moj boot czy usunac mam tylko (Backup Line) czy wszystko poniżej [operating systems] ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Tylko (Backup Line) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylu_pl Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Wyrzucilem (Backup Line) i problem zniknal Dziekuje za pomoc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...