Hora_Faza Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Witam! Dostalem od kolegi palit gf4 mx 440 na radiatorku. po kilkunastu minutach grania wyrypuje mi az 65 *C (pomiary miernikiem) i czujnik wsadzony tak w srodek radiatorka :/ czyli jesk naprawde ok 70 *C czy to nie jest za duzo na ta karte i czasami jak mierze fpsy frapsem to nagle z 60 spda mi do 20-25 i jest czerwony napisa (normalnie zolty) Mozecie mi powiedziec czy to normalne i moze cos sie stac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Heh moja grzala sie niesamowicie na samym radiatorku przy 295 gdyz dalej to juz sciach ;d Podejrzewam ze miala kolo 90*C albo i wiecej. Nie boj sie. Jak bedzie jej za goraco to dostaniesz freeza. Poki co krec karte co 5mhz na rdzeniu i 3dmark. Jak przekrecic to zalicxzysz freeza, zmniejszasz wtedy o 2mhz i znowu loop ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ona nie jest krecona, bo t tylko karta na przeczekanie az moja z serwisu przywioza :) ale mnie to zaniepokoilo bo pierwszy raz w zyciu taki goracy radiator dotykalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...