boro Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 yuucOm - poszukaj na allegro.... Notabene RoE nie jest sprzedawany w polsce... więc ciężko jest z tym .,... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Bez sensu imo :E. PL wersja doom 3 jest świetna :/. No i cena normalna. Na allegro nie maja RoE :/. A za granicą ceny typu 44 $ to imo strasznie duzo. No krew mnie zalewa. Człowiek chce kupić orginała i go nie może :E. Może ktoś z Was ma ? czy tylko wersje aka p2p macie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Bez sensu imo :E. PL wersja doom 3 jest świetna :/. No i cena normalna. Na allegro nie maja RoE :/. A za granicą ceny typu 44 $ to imo strasznie duzo. No krew mnie zalewa. Człowiek chce kupić orginała i go nie może :E. Może ktoś z Was ma ? czy tylko wersje aka p2p macie ?Ja mam oryginał. Kupiłem na allegro nówke w folii za 69zł. Gościu ma jeszcze jedną sztukę;) http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=88085560 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Człowieku :o! Dzieki wielkie :DDDDDDDDDD. Widziałem tony filmików z d3 RoE w tym z artefaktem, który mnie zołnował. Może nie tak jak kosta dusz ale zawsze :). Thx fanie fallouta :D. Ps. Czy to chodzi z wersją PL ? i czy sie z nią nie gryzie ? Edytowane 26 Lutego 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Dziala z Doom 3 PL i sie nie gryzie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) YEAH. Kupuje :D thx za odpowiedzi. ten artefakt > all :P tylko nie mówcie co to ;d. Imo nadal jest tak: kostka >artefakt > all :P. Zagram w roE może to sie zmieni. Ps. A i jeszcze jedno: jak chodzi d3 RoE ? jest dużo bardziej wymagający (znaczy dużo mniej fps) ? Edytowane 28 Lutego 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Nie zauwazylem zeby mi wolniej chodzil:) Nic ise nie zmienilo w grafice i w wymaganich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Buu. Tak jak czułem. Kupiłem sobie d3 roe za rozsądną cene. Problem w tym, że nie moge zainstalować tego dodatku na polskiej wersji d3 ;(. Jak biore instal to po chwili wyskakuje mi okienko z napisem ze: ta wersja d3 roe nie może być zainstalowana na polskiej wersji dooma 3. Wie ktoś co z tym fantem zrobić ? Jak przerobić wersje pl na angieslką ? (jakby co to mam patcha 1.3 i do tego dodatkowego patha polskiego ze strony cedegi). HELP ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Huhu, to chyba oczywiste ze nie da sie roznych wersji jezykowych ze soba laczyc, nie pomyslales nad tym wczesniej?;] Pozycz od kogos D3 Ang i wtedy sobie pograsz bo inaczej nie da rady ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) Huhu, to chyba oczywiste ze nie da sie roznych wersji jezykowych ze soba laczyc, nie pomyslales nad tym wczesniej?;] Pozycz od kogos D3 Ang i wtedy sobie pograsz bo inaczej nie da rady ;/ Od kogo. Nikt u mnie nie ma ;(. Sniper wyżej napisał ze sie da: Dziala z Doom 3 PL i sie nie gryzie:) Ktoś kiedyś pisał jak z polskiej wersji d3 zrobić wersje eng problem w tym ze ja nie pamietam kto i jak to zrobić. Help ;(. edit. Dodam jeszcze ze w katalogu z doom 3 pl znalzłem plik version który wyglada tak: [Version Info]ExtVersion=1.3IntVersion=16.0Language=255Branch=0.0QA=3735[Product Info]Platform=PCProduct=Doom 3Jak ktoś ma wersje eng to niech napisze jaki ma kod w Language. Edytowane 4 Maja 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 To cie kolega w maliny wpuscil :wink: Niespotkalem sie jeszcze z sytuacja zeby dodatek PL dzialal z wersja ANG, ale byc moze uda ci sie podmienic cos w plikach i zaskoczy - powodzenia :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 To cie kolega w maliny wpuscil :wink: Niespotkalem sie jeszcze z sytuacja zeby dodatek PL dzialal z wersja ANG, ale byc moze uda ci sie podmienic cos w plikach i zaskoczy - powodzenia :-P nie masz doom3 na pc ? :D jak masz to oblokaj ten plik version pliz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) nie masz doom3 na pc ? :D jak masz to oblokaj ten plik version pliz :P Akurta mam na hdd ale sprawdzic moge wieczorem ew. w nocy, bo po pracy ide na male broko ;] Edytowane 4 Maja 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Akurta mam na hdd ale sprawdzic moge wieczorem ew. w nocy, bo po pracy ide na male broko ;] :o baff ;) sie dobrze i jak bedziesz w domku to pamietaj o tym. Bede bardzo wdzięczny :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Dziwna sprawa ale ja w wersji ang nie mam takiego pliku jak version :| w zadnym z katalogow. Mozesz podac dokladna lokalizacje tego pliku? to sprawdze jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) base powinien być. Ale to chyba po patchu i zresztą to nie o to chodzi ;e ale dzieki ze oblokałeś ;) WIE KTOŚ JAK ZROBIĆ z WERSJI PL DOOM 3 WERSJE ENG ? Edytowane 4 Maja 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 base powinien być. Ale to chyba po patchu i zresztą to nie o to chodzi ;e ale dzieki ze oblokałeś ;) WIE KTOŚ JAK ZROBIĆ z WERSJI PL DOOM 3 WERSJE ENG ? FOrmat C: haha i nieinstaluj gry tylko ja odpal nie robiac niczego innego po formacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) A co ma format C do zmiany wersji PL na ANG? o_O Edytowane 5 Maja 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 FOrmat C: haha i nieinstaluj gry tylko ja odpal nie robiac niczego innego po formacie :D Co masz na myśli piszać odpal ? :P bo może bym spróbował bo akurat linuxa usuwam bede miał troche miejsca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...