Poyep Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 sory wiem że to może głupie pytanie ale czy ten dodatek wymada pełnej wersji? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 sory wiem że to może głupie pytanie ale czy ten dodatek wymada pełnej wersji?Moze nie głupie, ale banalne. Wymaga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@kal Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 sory wiem że to może głupie pytanie ale czy ten dodatek wymada pełnej wersji? :) 1370554[/snapback] tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Kurna... :/ to źle! Dooma trzeba będzie pożyczać i instaować... bo w dodatek MUSZĘ zagrać ponieważ moim skromnym zdaniem Doom 3 był wyje#$ny w kosmos i o wiele lepszy od FarCry, a na tym samym poziomie co ChronikiRidicka i HL2... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bless Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Poyep: nie pozalujesz dodatek bardzo udany choc nieco krotki, klimacik jak zwykle urzeka ( o ile mozna to tak nazwac ). "Marine, marine welcome home" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 i znów czekają nas zabawy z configiem;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Weekend się zapowiada piekielnie...:) Choć jakoś do Dooma nie mam przekonania...dalej są same ch******e zaciemnione korytarze ?? :| Przynajmniej z wydajnością problemów nie będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 o kurcze, pograłem sobie chwilke bo zaaraz ide spac, i dodatek miło mnie zaskoczyl. po pierwsze jest płynniej, wymaga wiecej ramu niz podstawka, ale jedna fpsów jest wiecej na tych samych detalach bez zabawy z configiem;] po 2 graber pomiata ładniejszy niż w hl2 po 3 jest strasznie miło :]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Dodatek rządzi ! Właśnie wyłączyłem grę, jestem w 4 levelu. Niestety trzeba jutro wcześnie wstać bo inaczej to bym pewnie grał bez przerwy :) Doomik3 wymiatał, Resurrection też wymiata. Nowości są bardzo fajne, ale oprócz artefaktu (bullet time ?) nie korzystam z nich za bardzo. Dwórurka jest zbyt wolna i jak dla mnie - niegrywalna. Zanim mi sie przeładuje, zdążę już 100 razy zginąć :) Grabber z kolei jest fajny ale strasznie niecelny. Shotgun i karabin rządzą. Fajnie jest zobaczyć znowu starych znajomych w starych dekoracjach, ale mam nadzieję że Doom 4 będzie się rozgrywał zupełnie gdzie indziej. Gra dalej trzyma klimat, potrafi mocno przestaszyć (jak gramy po ciemku w pustym mieszaniu na dobrym audio) a grafika znowu zachwyca. Co do płynności to działa idealnie. Co jeszcze można powiedzieć ? Ano że dodatek zasługuje na wysokie noty. Ciekaw jestem jakie jest zakończenie, ale to samemu lepiej się dowiedzieć, pewnie jutro skończę grać. Ma ktoś fajny konfig dla GF6800 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 zarzuci ktos ładne screeny home made ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Dodatek rządzi ! Właśnie wyłączyłem grę, jestem w 4 levelu. Niestety trzeba jutro wcześnie wstać bo inaczej to bym pewnie grał bez przerwy :) Doomik3 wymiatał, Resurrection też wymiata. Nowości są bardzo fajne, ale oprócz artefaktu (bullet time ?) nie korzystam z nich za bardzo. Dwórurka jest zbyt wolna i jak dla mnie - niegrywalna. Zanim mi sie przeładuje, zdążę już 100 razy zginąć :) Grabber z kolei jest fajny ale strasznie niecelny. Shotgun i karabin rządzą. Fajnie jest zobaczyć znowu starych znajomych w starych dekoracjach, ale mam nadzieję że Doom 4 będzie się rozgrywał zupełnie gdzie indziej. Gra dalej trzyma klimat, potrafi mocno przestaszyć (jak gramy po ciemku w pustym mieszaniu na dobrym audio) a grafika znowu zachwyca. Co do płynności to działa idealnie. Co jeszcze można powiedzieć ? Ano że dodatek zasługuje na wysokie noty. Ciekaw jestem jakie jest zakończenie, ale to samemu lepiej się dowiedzieć, pewnie jutro skończę grać. Ma ktoś fajny konfig dla GF6800 ? 1371114[/snapback] tu masz..wybierz sobie http://ucguides.savagehelp.com/Doom3/FPSConfigs.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 tu masz..wybierz sobie 1371196[/snapback]Wielkie dzięki, super stronka ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) zarzuci ktos ładne screeny home made ? :) 1371159[/snapback] siem zaraz pobawie w łapanie screenów ziomuś ;] ładne to one nie są bo to 4ti ;]] ale zawsze coś... dzisiejszym sponsorem screenow jest literka G jak grabber:> Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez PoGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Jak zobaczylem te rece to mnie zamurowalo. Czy na samym poczatku gry rece postaci u Ciebie juz tak wygladaja, czy moze dopiero pozniej. Bo u mnie nawet w polowie tak fajnie nie wygladaja. Mozesz mi dac swojego konfiga Pogo? BTW pewnie zaraz dostane zjebke, ale jaka byla komenda na timedemo? Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez Fog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Jak zobaczylem te rece to mnie zamurowalo. Czy na samym poczatku gry rece postaci u Ciebie juz tak wygladaja, czy moze dopiero pozniej. Bo u mnie nawet w polowie tak fajnie nie wygladaja. Mozesz mi dac swojego konfiga Pogo? BTW pewnie zaraz dostane zjebke, ale jaka byla komenda na timedemo? 1372853[/snapback] Ręce się zmieniają chyba po pierwszym naładowaniu artefaktu duszą. Tak mi sie wydaje. cfg to Ci nie mam co dawać bo to sa standardowe High. Dopiero co instalowałem gierke. Powinienes miec takie same efekty :wink: btw zrobilem update nowcyh screenow i tamte poprzednie linki chyba nie dzialaja :blink: cos sie skopalo Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez PoGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Aha, jak tak jest z raczkami to spoko. Na ktoryms z dalszych screenow tez juz wygladaja jak u mnie, a cala reszta tez identyko. BTW polecam configa podanego strone wczesniej przez Hydro2. Grafa lepsza niz na standardowym high i duzo szybciej chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jak to sie robi z tym autoexec.cfg? Wkleić to z tej www do takiego pliku i dać go obok DoomConfig.cfg ? Sory że nie szukam ale nie za dużo wynikow wyszukiwania wyskakuje pod tym słowem. Zawsze przerabiałem DoomConfig.cfg ręcznie ale troche za długo by zeszło bo nie po kolei są te parametry na tej www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Nrmalnie edytujesz DoomConfig.cfg i zastepujesz watrosci z pliku tymi,ktore wkleilem,a na Twoja karte polecam te: seta image_usePrecompressedTextures "1" seta image_useCompression "1" seta image_downSizeLimit "1024" seta image_ignoreHighQuality "0" seta image_downSizeBumpLimit "512" seta image_downSizeSpecularLimit "128" seta image_downSizeBump "1" seta image_downSizeSpecular "1" seta image_downSize "1" seta image_forceDownSize "0" seta image_roundDown "0" seta image_lodbias "-1" seta image_preload "1" seta r_useCachedDynamicModels "1" seta r_skipBump "0" seta r_skipPostProcess "0" seta r_skipParticles "0" seta r_skipSpecular "0" seta r_skipNewAmbient "0" seta r_multiSamples "0" seta r_shadows "1" seta r_useOptimizedShadows "1" seta r_useTurboShadow "0" seta g_projectilelights "1" seta g_skipParticles "0" seta g_bloodEffects "1" seta g_decals "1" seta g_showBrass "1" seta g_muzzleFlash "1" seta g_doublevision "0" seta g_showPlayerShadow "1" seta image_anisotropy "4" seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam, Jak przejsc ta kolumne przesuwanych drzwi w 2 levelu??. SCREEN --> http://www.heros120.webpark.pl/d3.jpg pzdr, ROB Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez Kolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Witam, Jak przejsc ta kolumne przesuwanych drzwi w 2 levelu??. SCREEN --> 1373470[/snapback] Musisz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> artifact i uzyc fgo na martwym kolesiu potem uzyc go na ruchomych scianach a te wowczas spowolnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jak myslicie jakie z tych ustawien najlepiej dla mojego kompa wybrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 jak zmienic odswiezanie bo juz mnie szlag trafia!!?? W rivatunerze nie da sie nie amieta iustawien w jakims innym programie force cos tam tez nic z tego.... Dajcie jakas pomoc bo zaraz oszaleje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 seta_r refresh 100 :) np Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Nrmalnie edytujesz DoomConfig.cfg i zastepujesz watrosci z pliku tymi,ktore wkleilem,a na Twoja karte polecam te: ... 1373396[/snapback] No tak tylko że jest jakis inny sposób na to, żeby tego nie szukać bo to nie po kolei jest a poza tym nie mam kilku tych wartości i nie wiem czy je tworzyć czy są niepotrzebne? Więc jak to sie robiło z tym: autoexec.cfg ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Aqrat to jest tak ulozone,ze nic niemusisz zmieniac.Poporstu musisz to wkleic zaraz za guzikami dokladnie w tej kolejnosci co podalem a o edycji autoexeca pierwsze slysze.Jesli chcesz to moge Ci podac z guzikami,ale to troszq bez sensu bo napewno grasz WSAD,a ja strzalkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) Pamietam jak było bez dodatku to było to po kolei tak jak podales i wystarczyły skopiować i wkleić, teraz jest to inaczej są inne wartosci dodane, czesc z tych co podales nie ma i jest bałagan, nie da sie tak poprostu wkleić bo usune te nowe. A wyszukać to jest cieżko, zwłascza że chcialem potestować różne confingi. edit. żeby tu bałaganu nie robić, to wstawilem tu mój orginalny cfg - http://8000.webpark.pl/DoomConfig.htm Jak widać rózni sie on od starego cfg samego dooma. Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez ssound Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 wow niezle to wyglada aczkolwiek nie odbiega za bardzo od podstawki dzieki wszystkim za screeny :D gdyby udało mi sie to odpalic to tez bym mial slideshow wiec po co przepłacac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 jaka byla komenda na timedemo ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 dzieki wielkie!! A co do samego grania to wreszcie trochce jakis przestrzeni jest, no ale tez i trochce ramu wiecej potrzeba, trzeba kupic kolejne 512 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...