Sid Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Witam! Jakieś 4 lata temu nie myślałem że taki topic kiedyś napisze ;) Chodzi mi, abyście podawali jakieś fajne gry(nie pisze jaki typ bo moze innym sie przydadza inne niż mi :) ), które by chodziły dosyć dobrze na słabszych kompach (czyt. pokroju Rivy TNT2 M64 32MB). Dobrze by było gdyby to były gry dosyć nowe (zdarzają się perełki co na low detailach płynnie śmigają ;) ) //mechl!k Zebrane gry z tego tematu przez kev'a: Bloodrayne Carmageddon 2 Collin McRae 2 Command&Conquer Desert Storm Deus Ex Duke Nukem 3D Fallout Fifa 98 Gothik GTA2 GTA3 Half Life Heroes Max Payne Medal of Honor : Alied Assault Midtown Madness 2 Motocross Madness 2 NFS 5 Porshe Original War Project I.G.I Quake 2 Quake 3 Arena Rayman 2 Shogo Solider of Fortune Starcraft System Shock 2 Tony Hawk’s pro skater 2 Unreal Tournament Vietcong Warcraft 3 Wolfenstein :Return to Castle Worms Armageddon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) moze i quake3 taki nowy nie jest ale chodzi znośnie w medium detalach na celinie 333mhz 128MBram i Voodo2 8MB polecam tez Bloodrayne, smiga na celeronie 433, 128Mb Ram choc wymaga juz T&L wiec geforce 2MX to minimum Edytowane 26 Lutego 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_21 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 na słabym kompie gralem w Vietcong,Desert Storm,GTA 3. I płynnie chodziło tylko detale minimalne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) Hmmm... nie chce mi się wymieniać całej klasyki, ale wymienie moje ulubione: MAFIA, NFS PORSCHE 2000(stare ale wymiata), Rally Trophy, F1 Championschip...zastanawiam się czy zupełnie świeża GTR nie ruszy,bo wygląda średniawo, jest na tym samym co F1 silniku a do tego jest genialna a najlepiej puszczać choćby demka o zbliżonych do min wymaganiach i samemu popatrzeć. GTA3 na rivkach jest nie grywalne :( Edytowane 26 Lutego 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 na kompie poniżej grałem w HL2(tzn. nie ja tylko kuzyn bo sie uparł :P ) na riva 2 TNT 64 w 800x600 medium :D :D :lol: i nawet chodziło płynnie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) na kompie poniżej grałem w HL2(tzn. nie ja tylko kuzyn bo sie uparł :P ) na riva 2 TNT 64 w 800x600 medium :D :D :lol: i nawet chodziło płynnie !!! 1300016[/snapback] a jak wyglądało?? Co do gier to polecam jeszcze Medal of Honor: AA Edytowane 26 Lutego 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 na słabym kompie gralem w Vietcong,Desert Storm,GTA 3. I płynnie chodziło tylko detale minimalne :D 1299923[/snapback] Hahahaha jaaaaaaaasne,to ja gralem na 640 ma low na duronie 1300 z radkiem 8500 i 768 ram i czasami (mowie caly czas o vetcongu) nie dalo sie grac a system byl swietrzutki i to byla jedyna gra ktora mi skakala wtedy (orginal dwuplytowy) wiec nie sciemniaj ze chodzil ci na slabym kompie,chyba ze miales taki na mysli to sory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 hydro2 - Mi tez Vietkong chodził na złomie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 a jak wyglądało?? Co do gier to polecam jeszcze Medal of Honor: AA 1300075[/snapback] wyglądało tak jak ma wyglądać na rivie :] ale nie było jakoś tragicznie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Warcraft, quake3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubik Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 flight simulator 98 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 fallout 1 i 2 :) kumpel gra na p233 :) i grafie bez akceleracji :P ale musisz miec minimum 16mb ramu :P ale giera jest naprawde super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 fallout 1 i 2 :) kumpel gra na p233 :) i grafie bez akceleracji :P ale musisz miec minimum 16mb ramu :P ale giera jest naprawde super 1300546[/snapback] blaaah ja w to zagrywałem na moim koffanym 486dx2 66mhz z zabójczą iloscią ramu [24mb] i jakims S3;] jedynka chodziła wzorowo, tylko ciut dłuzej wczytywało lokacje, dwójka chodziła ciut gorzej , ale obie przeszedłem wiele razy;]]]] ja polecam alone in the darki, residenty, silent hilla 1, clive berker:undying Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 hydro2 - Mi tez Vietkong chodził na złomie... 1300429[/snapback] To czemu mi wtedy tak skakal?? I u kolesia na Athlonie 1.7 i GF4Ti wtedy tez skakal tylko ze mogl ustawic wyzsze detale ale i tak animacja ostroszarpala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Popatrz na to z innej strony... Mozesz sobie pograć i poemulować PS2.... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) I gdize tu jest rozmowa na temat ?? Zwracasz mi uwage bym sie 3mal tematu a sam co robisz ?:| A wracajac do tematu - SID - polecam Ci American Alice >Gra naprawde bardzo godna polecenia (przeszedlem ja 3krotnie) i chodzila by Ci w detalach na high tyle tylko ze w 16 bitowej palecie kolorow (W tej grze nie zobaczysz zadnej roznicy) ale w obojetnie jakiej rozdzialce do 1024 Edytowane 27 Lutego 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 To czemu mi wtedy tak skakal?? I u kolesia na Athlonie 1.7 i GF4Ti wtedy tez skakal tylko ze mogl ustawic wyzsze detale ale i tak animacja ostroszarpala 1300853[/snapback] Mnie sie pytasz? Pytaj sie tego kolesia co mu cieło, moze miał wirusy, trojany spyware, zła konfiguracja systemu, zwalone sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Fajne gry z małymi wymaganiami: Shogo, Motorhead, MK4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 DeusEx, Half-Life no i moze mało fajne ale GTA2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Wszyskie częsci Carmagedona; SoF, Wormsy ;]... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 jak ktos lubie gry sportowe, to FIFA 98 i NHL 2000 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 To ja zapodam grami w które kiedyś grałem i polecam: -Shogo -GTA3 (troche cięło, czasami nawet dosyc odczuwalnie) -Worms Armageddon :D -Indiana Jones and The Infernal Machine[spoko przygodowka, fajna fabula] -Knights And Merchants[strategia, fajna, pomimo ze strategii nie lubie] -Warcraft 3 [j.w.] -Project IGI [zajefajna ;], w 2 nie dosc ze mi troszke tnie to czasami migotają siatki obiektów 3d ;( ) -Gothic I -Gothic II [jak się ma dużo ramu to bedzie moze 15-30fps, w innym wypadku max 20] -Rayman 2 [polecam dla dzieci :D fajna platformówka] -Counter Strike [NIE source :P ] -Quake'i Jak sobie przypomne to coś dopisze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 jagged Alliance :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Plansecape Torment BG I & II Sega =>sonic virtua Tennis (chyba pójdzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwojtyra Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Plansecape Torment BG I & II Sega =>sonic virtua Tennis (chyba pójdzie) 1301146[/snapback] virtua Tennis rwał mi na starym komie ale dało się grać konfig kompa (starego): AMD k6 - 450MHz 128 MB RAM Voodoo3 - 16 MB Mobo - no name Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Heroes 3/4 + dodatki + nowe mapki z netu = gra na dłuuuugi czas..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Ufo: enemy unknown i terror from the deep. Gry na dlugie wieczory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Popatrz na to z innej strony... Mozesz sobie pograć i poemulować PS2.... ;] Jak ja chcialem to napisac... Ale sie balem =P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revers Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Baldurs Gate 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Duke Nuken 3D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...