Skocz do zawartości
Sid

Coś Na Słabe Kompy :)

Rekomendowane odpowiedzi

- Unreal Tournament

- Max Payne

- Starcraft:BW

- C&C

- Red Faction

- Tony Hawk's Pro Skating 2

(lista nie obejmuje juz wymienionych gier w temacie)

Ps. Mozesz zagrac W UT2k4 w mapke Dm-TraningDay :lol:

PS2 :wink:. Wszystkie gry co wymienilem, gralem na sprzecie z podpisu tylko zamaiast

R9100->RivaTNT2m64

256MB ram->128MB ram

Ps3.Zawsze mozesz pograc na emulatorze playstation.

Edytowane przez S0n1c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze kiedys juz ktos ten adres podawal - www.the-underdogs.org tam jest kupa starych gier (niektore tak stare ze az mi sie lezka w oku zakrecila :-) )na stare kompy jak znalazl. ci z wypasem tez cos dla siebie znajda jesli lubia klimat a nie tylko fajerwerki

Edytowane przez uziel101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MI spodobal sie preotorians , GTA3 , NFS porsche , w te gry gralem wlaśnie kiedyś na TNT2 i chodzily dobrze preotorians nawet w maks detalach i rozdzialce 800*600 . No może jeszcze dodam Dooma 3 B) ...e żartowalem chociaż można spróbować :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

System Shock - pojdzie nawet na archaicznych zlomach, wyglada jak to gra z zamierchlych czasow, ale za to jaka grywalnosc... System Shock 2 to juz ciut lepszy sprzet, ale gierka tez miodna

z bardzo starych gierek to jeszcze polecilbym The Legacy, swietny horrorek :)

no i moze jeszcze Najdluzsza Podroz? niedawno chyba byla nawet w jakiejs gazetce. tez nie powinna sprawiac klopotow na starszym sprzecie

skoro byla mowa o gejmboju, to mozna sie pokusic tez o emulatorek snesa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahaha jaaaaaaaasne,to ja gralem na 640 ma low na duronie 1300 z radkiem 8500 i 768 ram i czasami (mowie caly czas o vetcongu) nie dalo sie grac a system byl swietrzutki i to byla jedyna gra ktora mi skakala wtedy (orginal dwuplytowy) wiec nie sciemniaj ze chodzil ci na slabym kompie,chyba ze miales taki na mysli to sory

1300240[/snapback]

Ja tam w GTA 3 grałem na Celeronie 466 , 192 mb ram , GF 2 Mx400 64 mb i chodziło ok !!! A kolega na Duronie 800 , Riva TNT 32 mb , 128 mb ram nie mógł w GTA 3 nawet pograć bo sie nie dało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mortuum - kto nie zagrał, niech żałuje. Na zachętę- kierujemy diabelskim pomiotem ( coś w rodzaju szkieletora z he-mana) i mordujemy ludzi ;)

Wymagania? Szybki 486DX i co najmniej Windows 3.1 :lol: Gra wymiata :)

Edytowane przez Slayer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam zero winga na sege genesis, wciagnela mnie niesamowicie :wink: wspaniala muzyka i grywalnosc :D

emulator - http://www.emulator-zone.com/doc.php/genesis/gens.html

zero wing - http://www.toaplan.com/zerowing/

a tutaj beka z tlumaczenia - http://www.allyourbasearebelongtous.com

Edytowane przez Elbios

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Unreal Tournament !!!!!!

Medal of Honor AA!!!!!

Quake3 !!!!!

Wszystkie gry tylko i wyłącznie w Multi.

W te gierki moglem spokojnie pograc na starym kompie (P3 600MHz i rivka TNT2 32MB), a dzisiaj mając taką maszynę jak w podpisie gram w to samo ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio trochę pogrywamy na lanie w szkole na tamtejszym złomie głównie celerony 300-500MHz 128MB RAM :shock: bez akceleratora i z super miodnych gierek można wymienić quake2 i doom95 wersje sharwere/demo. Wrażenia niesamowite, pełna komunikacja głosowa (niestety nietolerowana przez prowadzącego zajęcia wykładowcę), można podejrzeć gdzie qmpel przykampował, słowem super zabawa i to wszystko przy pikselach wielkości płyt chodnikowych i zabujczej rozdziałce 400x300 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio trochę pogrywamy na lanie w szkole na tamtejszym złomie głównie celerony 300-500MHz 128MB RAM :shock: bez akceleratora i z super miodnych gierek można wymienić quake2 i doom95 wersje sharwere/demo. Wrażenia niesamowite, pełna komunikacja głosowa (niestety nietolerowana przez prowadzącego zajęcia wykładowcę), można podejrzeć gdzie qmpel przykampował, słowem super zabawa i to wszystko przy pikselach wielkości płyt chodnikowych i zabujczej rozdziałce 400x300 :D

1512293[/snapback]

rok temu robiłem dokładnie to samo - tylko że u nas nauczyciel nie miał zastrzeżen do naszej niecenzuralnej komunikacji głosowej :D

graliśmy tylko w q2 - bo wiecej nic nie było :wink:

doom shareware to był w podstawówce na p100 i 32 do 64 RAmu :lol:

mamba potrafiła na tym przyciąć heh :D

ostatnio gram w Motoracera :) super giera - pojdzie chyba na każdym sprzecie a grafe ma fantastyczną :) jak na tamte czasy to musiało być kul

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy tutaj gadacie o GTA3, a przeciez jest powrzechnie wiadome, ze Vice City ma mniejsze wymagania (szczegolnie jesli chodzi o ram).

A tak to jeszcze polecam

Diablo 1 i 2,

NFS 1-5 (chociaz Hot Pursuit 2 tez na TnT2 pojdzie, ale trzeba miec szybkiego proca),

THPS 1-3,

Return To Castle Wolfenstein (na 366, 128mb, Riva 2 gra w Miedium byla plynniutka ;)),

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wierze że nikt jeszcze nie napisał .... Gra wszechczasów ! TTD ! Transport Tycoon Deluxe ! Polecam też starszego (niewiele) brata Transport Tycoon oraz dzięcię z nieprawego łoża (nieoficjalny, rozszerzony i poprawiony TTD) OpenTTD do pobrania z www.openttd.org za darmo i legalnie :)

Niema gry w którą bym więcej grał, powracam do niej od 10 lat i nadal ją uwielbiam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy tutaj gadacie o GTA3, a przeciez jest powrzechnie wiadome, ze Vice City ma mniejsze wymagania (szczegolnie jesli chodzi o ram).

Zainstalowałem Gta 3 i Vice City. To pierwsze chodziła bez problemu,a Vice City zamulało jak cholera,mimo że zmniejszyłem detale do minimum :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SamoDobro

ja na slabszym kompie (Pentium III 450MHz, 256 SDRAM, Riva 16MB) skonczylem Silent Hill na emulatorze PSX - gralem w rozdzialce 640x480 i czasami cos haczylo (no i mgla wygladala dosc nieciekawie), ale okolo 20-40 FPS mialem caly czas.

Gran Turismo 1 chodzila juz bardzo plynnie (40-50 FPS), GT2 juz troche gorzej. musialem sie niezle nakombinowac z konfiguracja plug-inow dla EPSXE'a ale bylo warto - poszukaj w googlach, to na pewno znajdziesz plugin dla swojej karty graficznej. Twoja grafika i procek sa znacznie lepsze, wiec i emulatorek bedzie Ci chodzil bardzo dobrze.

na Duronie 800MHz z Radeonem 9200 SE (ten 64 bitowy kastrat) EPSXE odpalal mi gierki w rozdzialce 800x600 z AntyAliasingiem i rozmyciem tekstur. Silent Hill wygladal juz znacznie inaczej (ale nie mialem czasu go skonczyc drugi raz), ale co najwazniejsze: Gran Turismo 1 i 2, Tekken 3, Metal Gear Solid 1, Ridge Racer i jeszcze kilka innych gierek ze starego poczciwego PSOne - mnostwo miodu zapewnione (z tym, ze przydalby sie pad od Playstation ;))

oprocz tego zagrywalem sie w takie wyscigi widziane z lotu ptaka malych samochodzikow, ktore mozna bylo napompowac roznymi broniami itp - nie pamietam tytulu, ale gierka byla przecudna graficznie (mimo, ze jedynie 320x200), kolorowa, szybka i przede wszystkim miodem plynaca. i dzialala na 486DX 4 120MHz ;)

do tego Blood - dziwie sie, ze nikt o nim jeszcze nie wspomnial, powinni spokojnie dzialac Commandos, Red Alert, Warcraft II (ostatnie RTSy w jakie gralem), nie powinno byc klopotow z NFS:Porshe, Colin McRae 02 (odpalal sie nawet na Rivie 1, ale byl niegrywalny, bo nie bylo tekstur ;))

no i nie zapominaj o Civilization II - gra, przy ktorej spedzilem najwiecej czasu

Simsy jedynka tez powinny dzialac ;)

nie taki zly ten komp :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heroes of might and magic od 1 do 4.

Nie pamietam ale chodzilo chyba na rivie TnT.

Zajefajna gra na dlugie godziny HoM&M 2 nie ma lepszej gry!!!!!

Nawet na tym co w opie gram czasem :)

Settlers 2 gold tez dobre.

No i oczywiscie MoH podstawa zaraz za heroes'ami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi