h4ndstyl3 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Mam płyte głowną Abit NF7 i wpakowalem do niej semprona 2200. Wszystko chodziło bardzo ładnie, do czas kiedy sprzedłem semprona i kupiłem Athlona 1,8 SP. Sęk tkwi w tym ze po włożeniu i uruchomieni kompa niec się nie działo tzn. monitor się nie włączył i dysk nie dawał znaków swojej pracy. Nie wiem co jest grane, może własnie Ty jesteś w stanie mi pomóc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 clear cmos czyli zresetuj ustawienia biosu ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Według mnie walniety procek. Pozycz od kumpla jakiegos Semprona albo Athlona i sprawdz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 z inserta postrzelaj przy wlaczaniu kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 bardzo możlwie że uszkodzonego procka kupiłem spróbuj tak jak radzą koledzy jeśli nie poskutkuje spóbuj wszytko złożyć na pająkapoza obudową od nowa, jeżeli to nie poskutkuje to wybierz sie do sprzedawcy i kuku mu zrób Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...