Moog Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Nie widzę tu żadnego topicu o tym a Dariusz stoczy walkę z Francuzem Fabrice Tiozzo o pas mistrza organizacji WBA. Za sekundę się zacznie :) Mam nadzieję że wygra ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 miejmy nadzieję :) zawsze lepiej będzie wyglądało, gdy odejdzie jako mistrz a gdyby miał zrezygnować jako przegrany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Oby złamał złą passę polskich boxerów. Trzymać kciuki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 niech da mu w TUBĘ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Oj nie popisał się nasz Michałek, i to przez KO... chańba! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 No i znowu [gluteus maximus] :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 wiecie co zrobiłem ze złości ? Rozjebałem lampe pilotem :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) no ale pierszy raz przegrywa zawodową walkę kończąc na deskach :( żal mi trochę tygryska, mieliśmy za duże oczekiwania. ale i tak pokazał klasę, chociażby żegnając się z publicznością ;) Edytowane 27 Lutego 2005 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Wygląda na to że kończy kariere... a szkoda że w taki sposób. Teraz niech tylko mama do domu wróci ... to ja też zalicze deski :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 no niestety nie poszlo mu :( i raczej nie bedzie rewanzu bo chyba konczy swoja kariere ( tak ktos powiedzial nie wiem czy to prawda ) szkoda bo sie ciekawie zapowiadalo :-| :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ;( to już nie ten tiger co kiedyś, już chyba skończyła sie w nim para stał tam i dawał sie bić, a żaboiad mu nie załował ;/. wielka szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 brzydka walka lepiej od gołoty ale ...... jeśli to jego ostatnia walka powinien walczyć na maxa !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 widziałem końcówke, Tiger niewiem czemu faktycznie dawał sięlać, bardzo mało uderzał, widać było w zbliżeniach ze tiger ma twarz obidą na czerwono a przeciwnik jak gdyby po urlopie był:P <może to płatna walka:D> bez komentarzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 może to przez ten wiek? o ile się nie myle to ma już 37 wiosen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Całe szczescie ze nie oglądałem... ;] Nie chciałbym tego zobaczyc (jutro powtórka... :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 w prawdziwych boxerach para niegaśnie, trwa do końca:d a francuz tylko rok młodszy :D ponoć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Wirion lepiej tak nie mów :sad: ... Sam sie zastanawiałem czemu trzymał sie jego tak blisko... Czemu nie trzymał dystansu lewej ręki. :mellow: No nic było, mineło. Trzeba myśleć co dalej z Polskim boxem :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Rylik?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 No tak. Tylko jak długo... chodzi mi raczej o tą nieco dalszą przyszłość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) Jeszcze tak pokiereszowanego do studia wzieli na wywiad... daliby mu spokój chociaz na dzisiaj. Ale mimo to pokazał klasę! Respekt! Edytowane 26 Lutego 2005 przez maros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 i mu zadadzą na pewno bardzo mądre pytanie: chciał pan wygrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Jeszcze tak pokiereszowanego do studia wzieli na wywiad... daliby mu spokój chociaz na dzisiaj. Ale mimo to pokazał klasę! Respekt! 1300083[/snapback] nie przesadzajmy nie byl az tak bardzo obity :D ;) pamietacie jak wygladal kiedy walczyl przed ta pierwsza przegrana :x :x :x bez oporwnania wtedy niemoglem nawet na niego patrzec ale michalczewski zawsze obity po walkach wychodzil duzo ciosow na twarz przyjmuje :-) :mur: mi sie tam taki wywiad odrazu po walce podobal :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 a właśnie co mówił... bo ja odrazu jak ogłośili przegraną poszedłem zaczerpnąć świeżego powietrza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 kurcze a tak liczylem na naszego mistrza przed chwila wrocilem z baru ;) szkoda ... nic wiecej nie powiem .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Ja także byłem przekonany że tygrys wygra, albo chociaż utrzyma się do końca, no ale cóz. P.S Niewiecie może jak nazywa się ta piosenka, yyy wiecie ta tygrysa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 no ale pierszy raz przegrywa zawodową walkę kończąc na deskach :( żal mi trochę tygryska, mieliśmy za duże oczekiwania. ale i tak pokazał klasę, chociażby wg. żegnając się z publicznością ;) 1300017[/snapback] Zgadzam się w 100% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Ja także byłem przekonany że tygrys wygra, albo chociaż utrzyma się do końca, no ale cóz. P.S Niewiecie może jak nazywa się ta piosenka, yyy wiecie ta tygrysa :lol: 1300339[/snapback] eye of the tiger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 no szkoda szkoda, ja tazke na niego liczylem... ale moze jeszcze wroci (bo ma podobno odejsc) i nastuka jakiemus zabojadowi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Pozwole sobie byc odmiennego zdania, Michalczewski nigdy nie mial przeciwnikow przy ktorych moglby sie czyms wykazac, promotorzy zawsze wystawiali mu kelnerow. Natomiast sam Michalczewski nie wzbudzil we mnie sympatii zmieniajac obywatelstwo, AFAIK przy wiekszosci jego walk byl grany hymn niemiecki. Nie wiem co by musialo sie stac zebym kibicowal volksdeutschowi :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 2 tygrys -> :dontfeedtrolls: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...