rys_ds Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Mysle o POWERBOOK G4 1,25 Czy da sie na nim zainstalowac Win XP ?? Czy jestem skazany na MacOS ??? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Nie ma windy na platformę mac. ale nie jesteś skazany na Mac OS'a. Są wersje linuksa pod tą platformę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 "Skazany" ? A ludzie slinia sie na sama mysl, o MacOS X. Moze nie bedzie tak zle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 "Skazany" ? A ludzie slinia sie na sama mysl, o MacOS X. Moze nie bedzie tak zle ? 1302144[/snapback] MacOS to jeden z najstabilniejszych systemów, ale on pewnie się przyzwyczaił do WinXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hazooka Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 (edytowane) Tak rys_ds chłopie, jak kupisz PowerBooka jesteś skazany na MAC OS X.... :sad: Nie będziesz mógł już kląć na kompa :sad: Nosić go co dwa tygodnie do serwisu bo trzeci raz chłopaki nie usuneli nagłego zawieszania się, mimo, że to już wymienili trzy karty graficzne :sad: No po prostu kanał :sad: Ale za to będziesz mógł spać spokojnie, że kilkugodzinna praca nie poleci w kosmos bo tak chciał Bill. Myślę, że to już coś, co nie ? :wink: Edytowane 13 Czerwca 2005 przez hazooka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Dobry jestes "skazany", jak ja bym chciał żeby mnie takie nieszczescie spotkało. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...