snorri Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 1sze pytanie- czy ktos z was ma PDA Della i cos moze o nich powiedziec 2gie- czy trzeba jakiegos specjalnego pocketa zeby moc na nim ogladac *.avi/mpq czy w wiekszosci nowych ta opcja funkcjonuje?? A doklanie chodzi mi o model X30 della, czy na nim bede mogl naprzyklad ogladac filmiki zgrane z cyfrowki, pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 1. Palmtopy Della są rewelacyjne: solidnie wykonane, z żywotnymi bateriami i sporymi możliwościami rozszerzeń. Używałem pół roku Axima X5 i zdecydowanie najbardziej mi "leżał" (wcześniej miałem compaqa i hp). 2. Filmiki obejrzysz praktycznie na każdym pockecie z PocketWindows, a na tych nowszych to w ogóle nie będzie problemów jeśli chodzi o wydajność. Jedyny problemik to konwersja do odpowiednich rozdzielczości i formatów (ale na wszystko są programiki :). A tak btw, to żeby oglądać aviki na ekranie palmtopa trzeba mieć lekkie skłonności masochistyczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...