Varrol Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Wiem, że już istnieje od dłuższego czasu, ale chyba mało osób to zna. Chodzi mi o alternatywę Allegro czyli Adico. Adres www.adico.pl - odwiedźcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Zapommniałem dodać, że wystawianie przedmniotów na aukcję jest darmowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 a ja tam wole allegro.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniu;) Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Furmek ma racje. Allegro jest lepsze!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Furmek ma racje. Allegro jest lepsze!!! :twisted: Zobacz na date tego topica, po co wyciagasz takie stare ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Furmek ma racje. Allegro jest lepsze!!! :twisted: Zobacz na date tego topica, po co wyciagasz takie stare ? :evil: :evil: :evil: [ciach!] go za to :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 poprostu chlopak chce szybko dogonic czolowke ludzi ktorzy napisali najwiecej postow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 spoko mi tez sie raz zdazylo wyciagnac starego topcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zapommniałem dodać, że wystawianie przedmniotów na aukcję jest darmowe. Przecierz oni jesszcze doplacaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...