poca Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Mam monitor Mag 570FD 15". Pracuje on na 1024x768 | 85Hz na XV Radeon 9800SE no oc Arctic Cooler. Problem polega na tym ze dolna czesc monitora (okolica pasku startu) najbardziej w prawym rogu migocze. Jakby pracowala na 50Hz ;] Niestety nie mam mozliwosc sprawdzenia narazie na inne karcie. Monitor dwa lata temu byl w naprawie - chyba wtedy kineskop nie dzialal. Moze ktos pomoc. Na kupno monitora sie nastawiam dopiero kolo wakacji :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Moze jakies pole magnetyczne.. Nie masz przypadkiem nic wytwarzajacego takowe w okolicach monitora ew. prawego dolnego rogu monitora (u mnie byla to pompka od WC) Sprobuj przeniesc monitor w inne miejsce. Jesli to nie pomoze to przypuszczam ze monitor znowu zaczyna padac :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Pompke mam jakies 10cm za monitorem. Nie da rady przenies ani monitora ani pompki. Mozna to jakos oslonic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) Pompke mam jakies 10cm za monitorem. Nie da rady przenies ani monitora ani pompki. Mozna to jakos oslonic? 1300417[/snapback] Czyli powod juz znamy :-) Moze ten topic ci troche pomoze.. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=109393&hl= Edytowane 27 Lutego 2005 przez QuicksilveR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Ooo dzieki Ci. Taki mlody stazem uzytkownik a juz pomaga innym. Dzieki jeszcze raz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 zwykla płyta metalowa da dobry rezultat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Wlozylem do wiaderka po miodzie i dziala ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...