misieksc Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Witam. Posiadam 2 komputery w domu, mam łącze z kablówki , za pomocą programu Wingate 6.0.3 mam podzielony net. na jednym komputerze jest zainstalowany wingate jako Server a na drugim jako klient. na początku przez 1 dzień wszystko chodziło super, natomiast na drugi coś się stało tzn. na tym drugim komputerze jak wchodze na strone np onet.pl i pare innych to strona jest tak jakby wczorajasza, natomiast np na wp.pl jest wszystko ok!!!. reszta np programów gadu gadu, skype wszystko chodzi ok. czyli moj problem polega na tym ze niektóre strony www są tak jakby wczorajsze. co mam zrobić zeby było wszystko ok???czekam na odpowiedzi !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobdaw Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 witam. tez tak kiedys mialem ale nie wiedzialem czemu tak sie dzieje wiec przezucilem sie na WinProxy. to o czym mowisz dzieje sie przez to ze stronki sa zapisywane w Cache Wingate. moznaby za kazdym razem odswierzac stronki F5 ale poco. sproboj wylaczyc Cache i powinno byc ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieksc Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 aha. mam wyłaczyć CACHE w programie wingate serwer??? może mi ktoś powie gdzie to jest???bo niebardzo wiem :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 witam. tez tak kiedys mialem ale nie wiedzialem czemu tak sie dzieje wiec przezucilem sie na WinProxy. to o czym mowisz dzieje sie przez to ze stronki sa zapisywane w Cache Wingate. moznaby za kazdym razem odswierzac stronki F5 ale poco. sproboj wylaczyc Cache i powinno byc ok 1300625[/snapback] ja udostepniam net poparzez udostępnianie połączeni internetowego z Win XP wszystko dziła OK . jak zrobie to np przez Winproxy to co mi da ten program ? jakie a + udostępnianie połączenia internetowego przez taki program ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxas Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 taki program cos daje ludziom ktorym niedziala windowsowe udostepnianie polaczenia tak jak mi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...