meoplus Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 WITAM Z tego względu że mam sieć lokalną dostarczaną przez znienawidzoną firmę chcialbym sprawdzic jak bardzo mnie oszukują!!! :angry: Czy ktoś moze mi polecic jakieś programy i stronki, do sprawdzania transferu. Mialem kiedys DU METER sprawował sie! Pozdrawiam! :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 jak DU METER sie sprawował no to w czym problem ;) Proponuje jakis dobry serwer + "dobry ;)" plik i zassac jakims download'erem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 www.numion.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Te wszystkie programy do mierzenia transferu mozna sobie w 4 litery wsadzic <_< . Wszystko zalezy gdzie jest waskie gardlo podczas takiego tesu. Jezeli na interfejsie twojej karty (modemu) to OK wynik bedzie bardzo zblizony do rzeczywistego. Niestety najczesciej jest tak ze owe waski gardlo znajduje sie gdzies po drodze z serwera testera do waszego kompa, co oczywiscie daje falszywy odczyt. Latwo to sprawdzic, odpalcie taki test kilka razy i zobaczycie, ze wyniki roznia sie od siebie, czasem diametralnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...