Flo3 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Napiszcie co o tym sądzicie http://members.lycos.co.uk/mleqolaq/Codziennosc.mp3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Dziwne mam odczucia... Sam to pisales ? :P Takie jakies zabardzo "yo, ziom" :lol: Widac ze to polskie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Od tego jest dział Prezentacje... eh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 oczywiście, że nie. to jest piosenka takiego chlopaka z mojej szkoly i jest beznadziejna i smieszna. jak ja pierwszy raz sluchalem to sie poplaklem ze smiechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 a ja nie moge sciagnac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 oczywiście, że nie. to jest piosenka takiego chlopaka z mojej szkoly i jest beznadziejna i smieszna. jak ja pierwszy raz sluchalem to sie poplaklem ze smiechu 1300797[/snapback] Mleqolaq? Powiedz ze koledzy z Bluzgownicy go pozdrawiaja, bedzie wiedzial o co chodzi \o\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 hmm nie slucham takiej muzyki, ale to mi wogole nie pasi :P muzyka nijaka, tekst nijaki, wokal nijaki, chyba niestety nie znalazlem pozytywow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Hmm... dlatego nie lubie polskiego rapu... ;] Nawet nie ma sensu komentować: bit z lat 70, płaski flow, głos goscia na referenie miażdzy... No ale dobrze że chłopak coś robi a nie dresuje sie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Jako częsty degustator hh wypowiem się ;] Muzyka - troszke uboga :) Jakoś mi się skojarzył z 18L ;) Wokal - co do głosu (oprócz refrenu) to nie jest zły ale troche to rapowanie... Czasami nie mieści się w bicie :) Wychodzi i wogóle... Żeby to wyszło dobrze trzeba dużo pracować - bardzo dużo :) Ale lepsze to niż dresowanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 tak w ogóle to chciałem dopowiedzieć, że to nie jest mleqolaqa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 blah :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 dobry podkad... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 da sie przesluchac -.- ale refren to mnie rozp.... iernicza ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) nie ma co bit po prostu miażdzy! :lol: - zenada:/ Edytowane 27 Lutego 2005 przez TecKilla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...