TURTLE Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Ostatnio troche, bawiłem sie w wyciszenie wnetrza mojego komputera, zakupiłem zasilacz z 12 cm wiatrakiem, no i mój gecube chodzi zdecydowanie ciszej niż 5200 jaki miałem poprzednio. Teraz jedynym wiatrakiem jaki słysze głośno jest ten na prcesorze. Generalnie jestem zniego bardzo zadowolony spokojnie chłodiz mi procesor ale to tez pewnei dlateho ze mam tunel powietrzny od boku obudowy. Mam do was pytanie czy mozna jakoś nie za dużym kosztem wymienić sam wiatrak na inny? Lub kupić jakies chłodzenie które było by zdecydowanie chichesz, tzn zeby była rożnica. Zdjałem juz z niego grill i przesmarowałem, pomogło ale tylko lekko. Jezlei ktos wie cos na ten temat bede wdzieczny za opinie.....regulatora sie boja, mam kiespka pamięć i mozge czasem zapoomnieć go podkrecic. Pozdrawiam Obudowa juz jest wytłumiona pianka do paneli także mam tam prawi centymetrowa izolacje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 wstaw AC Pro fan tc , albo zmniejsz napicie na tym oryginalnym wentylu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...