kurczak Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 co ta funkcja robi w biosie bo mam nowy biosik i nie wiem do czego to a płytka to tani asrok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Ale o jaka funkcje Ci chodzi ?? LOL :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 sorki ze nie wpisałem jej ale to chyba juz skleroza mnie dopada a ta funkcja to FLEXIBILITY? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Flexibility Option is disabled as this will reduce the performance for max compatibility with different ram modules. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 a co to oznacza po polsku jak mozesz bo ja tepa głowa ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 a słownik to tępa głowa nie posiadać??? wydaje mi się że chodzi o to że ta opcja redukuje troche maxymalną wydajność na koszt stabilności współpracy różnych modułów Ram'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 elastycznosc z angielskiego, z niemieckiego Flexibilitaet :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 super dziski za odpowiedz ale narazie tym sie nie bede bawił moze innym czasem jak bedzie wiecej przesiadywania w domu;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...