xav Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) mam zasilacz Chieftec 360W http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15704 CeleronkaD320 podkreconego z 2.4@3.2 GHz Asus P4P800S-X Nagrywarya Lite-on 52x24x52 dysk Seagate Serial ATA 80GB z NCQ 2x Arctic Cooling FAN PRO TC i problem w tym ze zasilanie +12V w idle ~11.78V stres 11.43V, podobne lecz nieco wyższe wartosci napiecia były przed podkrecaniem (2.4Ghz) to jest normalne? bo sie przeraziłem jak to zobaczyłem :| kupiłem zasilacz Chieftec bo wszyscy mówili o idealnych napieciach a to takie niskie wartosci :( jakas rada? może wada zasilacza? a moze ten celeronek jest tak prądo żerny????? co robic? Edytowane 27 Lutego 2005 przez xav Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Dziwne, bo ja na swoim zwykłym Codegen'ie mam tak samo w idle ~11,70V. Mój procek to zwykły Celek 2,4GHz@ 2,7GHz. Być może trafił ci się jakiś wadliwy egzemplarz. Lepiej poczekaj jeszcze na jakieś inne odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xav Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 kupiłem go w kumputroniku i mam karte gwarancyjną oraz paragon, tak jak mówisz poczekam na opinie innych i pujde z reklamacją :) (jak by co, bo mam warunki eby dalej podkrecać ale boje sie bo nap. jest za niskie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 czym mieżyłeś te wartości :>?? bo jeśli programem to ....... weź miernik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xav Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 no miezyłem i parametry sa b. zbliżone :( */niestety*/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 tzn jak zbliżone :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xav Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 ~0.3V sam juz niewiem co o tym myśleć zaniose zasilacz chyba do serwisu ;/ szlak mnie trafi :( ale czy to normalne na tych zasiłkach? takie napiecia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...