Skocz do zawartości
indywidualista

Torrent I Zablokowane Porty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. mam duży problem. mam szybkie łącze (dsl 2Mb) ale mam zablokowane wszystkie porty. musiałem prosić admina 2tyg żeby porty ET odblokował. jest jakiś sposób na kożystanie z bittorrenta mimo zablokowanych potrów? słyszałem o proramach do tunelowania ale nie wiem jak sie nazywają i jak z nich kożystać... help

pozdrawiam

ps. sory za ewentualne błędy ortograficzne mam dysortografie

Edytowane przez indywidualista

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.your-freedom.net/index.pl/ 0.5 Mb/s upload, 0.5 Mb/s download, wady - niestabilne połączenie, wersja beta (ale jeszcze przez kilka miesiecy będą trwać). Do łączenia z trackerami w sam raz. Te tunele co mają transfer ok 1-2kB/s tez sie nadają, chodzi tylko o połączenie z trackerem a sciagac sie bedzie normalnie, nie przez tunnel. Edytowane przez v1ru5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najprawdopodobniej tak. Pod np. bitcometem ustawisz zeby uzywał proxy (localhost) tylko do łączenia z trackerem i powinno iść. Jesli to nie da rady to trzeba sciagac przeztunnel i wtedy on bedzie ograniczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mógłbys mi jeszcze tylko powiedzieć jak to sie obsługuje ? zarejerstrowałęm się, ściągnąłem i zainstalowałem. co teraz ? mam problem z wyszukiwaniem serwerów near me.. pisze że mam czekać.. a ja czekam i czekam i nic :cry:

Edytowane przez indywidualista

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi