indywidualista Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) Witam. mam duży problem. mam szybkie łącze (dsl 2Mb) ale mam zablokowane wszystkie porty. musiałem prosić admina 2tyg żeby porty ET odblokował. jest jakiś sposób na kożystanie z bittorrenta mimo zablokowanych potrów? słyszałem o proramach do tunelowania ale nie wiem jak sie nazywają i jak z nich kożystać... help pozdrawiam ps. sory za ewentualne błędy ortograficzne mam dysortografie Edytowane 27 Lutego 2005 przez indywidualista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 są programy do tunelowania połączeń ale za free udostępniają transwer coś około 1KB/s a to troche mało do ściągania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) http://www.your-freedom.net/index.pl/ 0.5 Mb/s upload, 0.5 Mb/s download, wady - niestabilne połączenie, wersja beta (ale jeszcze przez kilka miesiecy będą trwać). Do łączenia z trackerami w sam raz. Te tunele co mają transfer ok 1-2kB/s tez sie nadają, chodzi tylko o połączenie z trackerem a sciagac sie bedzie normalnie, nie przez tunnel. Edytowane 1 Marca 2005 przez v1ru5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 czyli np. przez http-tunel którego shareware ma limit 1kb/s będe mógł ściągać ile moje łacze da rade ? (mam dsl 2mb :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 najprawdopodobniej tak. Pod np. bitcometem ustawisz zeby uzywał proxy (localhost) tylko do łączenia z trackerem i powinno iść. Jesli to nie da rady to trzeba sciagac przeztunnel i wtedy on bedzie ograniczeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) mógłbys mi jeszcze tylko powiedzieć jak to sie obsługuje ? zarejerstrowałęm się, ściągnąłem i zainstalowałem. co teraz ? mam problem z wyszukiwaniem serwerów near me.. pisze że mam czekać.. a ja czekam i czekam i nic :cry: Edytowane 2 Marca 2005 przez indywidualista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...