xav Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 mam Volcano 7+, i jest troche głośny ale za to nieźle wydajny, zastanawiam sie nad wymianą na Pentagram Freezone QVC-100 Cu, czy ktoś testował te dwa? który jest lepszy? czy pentagram bedzie lepszy od Volcano pod wzgledem wydajnosci? bo poziomem hałasu chyba napewno heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imalas Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 mam Volcano 7+, i jest troche głośny ale za to nieźle wydajny, zastanawiam sie nad wymianą na Pentagram Freezone QVC-100 Cu, czy ktoś testował te dwa? który jest lepszy? czy pentagram bedzie lepszy od Volcano pod wzgledem wydajnosci? bo poziomem hałasu chyba napewno heh Jeśli masz 3200 obr/min i przyzwoite temperatury to zamiana jest bez sensu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 mam Volcano 7+, i jest troche głośny ale za to nieźle wydajny, zastanawiam sie nad wymianą na Pentagram Freezone QVC-100 Cu, czy ktoś testował te dwa? który jest lepszy? czy pentagram bedzie lepszy od Volcano pod wzgledem wydajnosci? bo poziomem hałasu chyba napewno heh Jeśli masz 3200 obr/min i przyzwoite temperatury to zamiana jest bez sensu! 1304029[/snapback] jak masz volcano 7+ i nazekasz na jego halas zawsze mozesz go przystosowac do wiatraka 80mm, sam tak zrobilem, uciszajac go tym zdecydowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 ja mam 120cu+ na max obrotow go slychac troche ale na min nie. wydajnosc dobra ale duzo musialem na zmieniac zasilka lezy na podlodze coolerek z nb do szuflady ... jak chlodzi dobrze to nie wymieniaj , lepiej w ram zainwestuj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xav Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 jak masz volcano 7+ i nazekasz na jego halas zawsze mozesz go przystosowac do wiatraka 80mm, sam tak zrobilem, uciszajac go tym zdecydowanie 1304112[/snapback] a dokładniej? jak to zrobiłes? :-) jaką 80mm wsadziłes? bo z tego co widze to c 7+ ma 70mm wiatraczek :( bede wdzieczny bo naprawde jest wydajny ale ciut za głośny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imalas Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 a dokładniej? jak to zrobiłes? :-) jaką 80mm wsadziłes? bo z tego co widze to c 7+ ma 70mm wiatraczek :( bede wdzieczny bo naprawde jest wydajny ale ciut za głośny :P 1304898[/snapback] O! la boga! na to jest milion domowych sposobów, ale jeśli jesteś wygodny i chcesz żeby było drogo, to proszę cię bardzo.......! http://www.csklep.pl/product_info.php?products_id=406 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...