Skocz do zawartości
xav

Volcano 7+ Czy Pentagram Freezone Qvc-100 Cu

Rekomendowane odpowiedzi

mam Volcano 7+, i jest troche głośny ale za to nieźle wydajny, zastanawiam sie nad wymianą na Pentagram Freezone QVC-100 Cu, czy ktoś testował te dwa? który jest lepszy? czy pentagram bedzie lepszy od Volcano pod wzgledem wydajnosci? bo poziomem hałasu chyba napewno heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam Volcano 7+, i jest troche głośny ale za to nieźle wydajny, zastanawiam sie nad wymianą na Pentagram Freezone QVC-100 Cu, czy ktoś testował te dwa? który jest lepszy? czy pentagram bedzie lepszy od Volcano pod wzgledem wydajnosci? bo poziomem hałasu chyba napewno heh

Jeśli masz 3200 obr/min i przyzwoite temperatury to zamiana jest bez sensu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli masz 3200 obr/min i przyzwoite temperatury to zamiana jest bez sensu!

1304029[/snapback]

jak masz volcano 7+ i nazekasz na jego halas zawsze mozesz go przystosowac do wiatraka 80mm, sam tak zrobilem, uciszajac go tym zdecydowanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam 120cu+ na max obrotow go slychac troche ale na min nie. wydajnosc dobra ale duzo musialem na zmieniac zasilka lezy na podlodze coolerek z nb do szuflady ... jak chlodzi dobrze to nie wymieniaj , lepiej w ram zainwestuj :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak masz volcano 7+ i nazekasz na jego halas zawsze mozesz go przystosowac do wiatraka 80mm, sam tak zrobilem, uciszajac go tym zdecydowanie

1304112[/snapback]

a dokładniej? jak to zrobiłes? :-) jaką 80mm wsadziłes? bo z tego co widze to c 7+ ma 70mm wiatraczek :(

bede wdzieczny bo naprawde jest wydajny ale ciut za głośny :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a dokładniej? jak to zrobiłes? :-)  jaką 80mm  wsadziłes? bo z tego co widze to c 7+ ma 70mm wiatraczek :(

bede wdzieczny bo naprawde jest wydajny ale ciut za głośny :P

1304898[/snapback]

O! la boga! na to jest milion domowych sposobów, ale jeśli jesteś wygodny i chcesz żeby było drogo, to proszę cię bardzo.......!

http://www.csklep.pl/product_info.php?products_id=406

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi