Sebastian Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jak chcę sciągnąć pocztę przez przeglądarkę to dziala ale w Outlooku wyskakuje taki błąd: Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'pop3.poczta.onet.pl', Serwer: 'pop3.poczta.onet.pl', Protokół: POP3, Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10061, Numer błędu: 0x800CCC0E Proszę o pomoc bo mi już ręce opadają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Problem rozwiązany az mi wstyd powiedziec jak wiec zmilczę 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harryztybetu Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 hey, czuje, że mi też zaraz będzie wstyd, ale mam to samo... nie cały czas, ale jak czasami tak siądzie to siedzi... o co mu chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Polecam The Bat jest lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harryztybetu Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 hehe, dzięki za radę i chyba tak zrobie, ale i tak chciałbym wiedzieć, co jest nie tak... nie lubie nie rozwiązanych problemóff :) A da się do tego Twojego Bada przetargać skrzynke outlookową skrzynkę odbiorczą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harryztybetu Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 na Bata się już przestawiłem i sobie radze, ale ten OE mnie męczy... może opisze po kolei - błąd jest dokładnie taki jak w poście głównym, z tym że pojawia się tylko czasami... przeważnie śmiga ładnie, ale zdarza się, że siada na parę godzin... Próbowałem różnych kont, ale nic nie działa (o2, onet, wp, panorama firm...)... Już mi się nie pali, ale ciekawi mnie to dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...