n0nick Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Obecnie pracuje na sprzecie: celeron 500, 64 mb ram... wszystko jasne. Korzystam wylacznie z internetu, czasem word excel. Stoje nad wyborem, kupic laptopa czy nowego pc - do dyspozycji ok 2500zł. Na dzien dzisiejszy wybralbym lapa, sprawdzac poczte lezac w lozku :D, no i w koncu pozadeczek :) aa znacie moze jakies FAQ czy cos dotyczace laptopow? Bo interesuja mnie takie sprawy jak np wytrzymalosc takiego sprzetu przy obciazeniu 8h dziennie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarekpl Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 www.karen.pl - dużo o notebookach na forum Wiesz na zasilaczu obciążony może być cały czas :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0nick Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 www.karen.pl - dużo o notebookach na forum Wiesz na zasilaczu obciążony może być cały czas :-D 1301000[/snapback] Raczej kupie jakis markowy sprzet toshiba lub hp albo dell. Jak wczesniej pisalem nie jestem zbytnio wymagajacy: cel 1,4 256 ram dysk 40gb i nagrywarka cdrw mi starczy ale mam jeszcze pare pytanek: 1. Matryca, jaka jest jej zywotnosc, wypalanie sie pixeli itd...? 2. Jezeli caly czas lap bedzie pracowal na zasilaczu, sa jakies przeciwksazania, bo bateria z tego z mi wiadomo tak i tak sie w pewnym stopniu zuzywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 baterie mozesz miec wyjeta jak jedziesz na zasilaczu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...