cinekwso Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Posiadam nagrywarke taką jak w temacie. Nie moge nagrywac na wszystkie plyty cd-r, nagrywarka nawet nie zaczyna nagrywac, slychac tylko jakby sie rozpedzała. W nero6.6 wyskakuje komunikat: Błąd kalibracji mocy! O co w tym chodzi. Kiedy oddalem ja do sklepu gosc przy mnie nagrywal na te plyty co ja nie moglem, czym to jest spowodowane??? Pomóżcie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Skoro gosciowi nagrywa dobrze to znaczy ze u ciebie w komputerze jest cos nie tak. Sprawdz na wszelki wypadek czy masz wszystko dobrze skonfigurowane poczawszy na tasmach IDE, włączeniu trybu DMA, zainstalowaniu sterowników do mobo itp... Sprawdz tez ustawienia biosu czy masz wszystko ustawione na Auto. Przydala by sie tez reinstalka NEro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...