Lisek Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Pobrać można stąd: ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/800b2/e...32enen800b2.exe - 3 639 KB Changelog od beta 1: http://www.opera.com/windows/changelogs/800b2/ Właśnie jej używam i całkiem fajnie się prezentuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Tydzień temu przestałem korzystać z bety1. Ładowało się to do pagefile'a zamiast do ramu przec co się potem nie dało z tego korzystać. Ciekawe czy zrobili coś z RSS, bo tez się korzystać w poprzednich wersjach nie dało, bo z niektórych stron co kilka godzin pobieral te same wiadomości np. z Tweak'a. Do tego jeszcze występowały problemy z kodowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Trzeba wziąć pod uwagę, że to beta... Także jeszcze długa droga do Finala. A Opera 7.54 u2 też tak się zachowywała? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 W 7.54 też były problemy tylko, że w mniejszym stopniu, na dysk ładowało się tylko kilka/kilkanaście MB. Nie wiem jak tam działał RSS, bo w 7.54 z tego nie korzystałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 W 7.54 też były problemy tylko, że w mniejszym stopniu, na dysk ładowało się tylko kilka/kilkanaście MB. Nie wiem jak tam działał RSS, bo w 7.54 z tego nie korzystałem. 1301167[/snapback] Ja korzystam z Beta1 dla Linuxa i poki co wszystko dziala dobrze. Z RSS problemow nie ma, nie zauwazylem zeby pobieral kilka razy tych samych newsow, problemow z kodowaniem rowniez nie ma. Sama przegladarka dziala podobnie do 7.54 jesli chodzi o szybkosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Z 8.0 b1 nie miałem problemów. Z b2 - jak narazie wrażenia również pozytywne, żadnych problemów z kodowaniem itp. Z RSS w Operze nie korzystam, IMO są tragicznie rozwiązane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 To jest Opera 8.0 beta 2. Wystarczy jednak otworzyć któyś z adresów menu w nowym tabie i menu się od razu robi poprawne. W beta 1 tego nie zauwazylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Ja poczekam na 8 final i zobacze jak dziala. Bo ta beta to mi sie dluzej otwiera niz 7.54u2 a w szybkosci dzialania nie widze roznicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Opera 8.0 preview 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Previev 5 była mocno testowa.... A teraz jest już Beta 3: pobieranie: ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/800b3/en/ changelog: http://www.opera.com/windows/changelogs/800b3/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...