Aron Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Witam, mam problem :angry: Dostałem nagrywarke Samsung SW-252B, używaną i nie ma do niej płyty ze sterownikami. Załączyłem, no i Windows mi ją wykrył ładnie, ale Nero ani CD Creator jej nie widzi. Wydaje mi się że Windows ją widzi jako CD-ROM ale sam nie wiem. Jak macie pomyśly, pomożcie, z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Jaki windows to raz? A dwa moze wypadalo by zmienic nero na nowsza wersje bo z tego co widze ta nagrywarka do starych nie nalezy. Czasami starsze wersje nero nie rozpoznaja nowszych napedów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Jaki windows to raz? A dwa moze wypadalo by zmienic nero na nowsza wersje bo z tego co widze ta nagrywarka do starych nie nalezy. Czasami starsze wersje nero nie rozpoznaja nowszych napedów 1301151[/snapback] Win98, ale na innym kompie z 98 chodził. Nero 5.5.7.2 wystarczy? Gdzie znajde nowszą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Wpisz w google Nero Burnig Rom i tam znajdzie ci strone producenta. Jest tam do pobrania chyba najnowsza wersja Nero w wersji demonstacyjnej. Zainstaluj ja i zobacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Wpisz w google Nero Burnig Rom i tam znajdzie ci strone producenta. Jest tam do pobrania chyba najnowsza wersja Nero w wersji demonstacyjnej. Zainstaluj ja i zobacz 1301161[/snapback] Dzięki, spróbuje tak, ale narazie wlazłem na tą stronę i ściągam jakąś aktualizację. To mi coś da jak mam nero zarejestrowane tylko w straej wersji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Powinno ci to cos dać oczywiscie. Ale jesli nie pomoze to mimo to probowalbym na innym programie zainstalowanym od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Powinno ci to cos dać oczywiscie. Ale jesli nie pomoze to mimo to probowalbym na innym programie zainstalowanym od nowa. 1301174[/snapback] Doczytałem się u nich na stronie, i w modelach wymienionych dla najnowszego nawet Nero nie ma tej wypalarki :mur: Wprawdzie darowanemu koniowi...wiadomo, ale co mam z tym fantem robić? Jakiś inny program brać? Co radzicie? Na tamtym kompie co ona była był chyba Easy CD Creator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 No i poradziłem sobie z tym fantem, może to dopomóc pewnie też w przypadku innych wypalarek. Miałem Nero w wersji 5.5.7.2. Ze strony głównej producenta www.nero.com można pobrać aktualizację do ostatniej wersji Nero 5. Jest to Nero 5.5.10.58 I chodzi pięknie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Dzięki Nyny za porade. POsłuchałem, pokombinowałem, i chodzi jak już wyżej pisałem. Masz u mnie piwo B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Nie ma sprawy wpadaj do mnie i pijemy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...