Naits Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Mam wielką prośbe do was, czy moglibyście posłuchać jak chodzą te papsty i powiedzieć czy są one głośne ? Dla mnie są :( http://www.silenthardware.de/images/bilder...st8412_ngle.mpg http://www.silenthardware.de/images/bilder...st8412_n2gl.mpg z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xav Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 są głosne jak bym takie miał dostał bym chyba szało i bólu głowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 To chyba tobie mają odpowiadać a nie nam. Są ciche ale takimi filmikami się nie sugeruj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubik Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Arctic Fan Pro TC, ARctic Fan Pro 2L, Noiseblocker S1, Papst 8412 - z tych wentyli papstol jest najcichszy ... chyba juz ciszej bedzie jak ręką pomachasz ... ale na dłuższą metę :) to nie wiem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) Arctic Fan Pro2L TC i PRO TC Ich wogole nie słychac...??? Nawet jak 2k to nic, ucho przykładam i nic Tylko powietrze... Jak reka pomacham to jest głosniej ;) A ten went to ja tam lekko cos słysze ale live to on jest głosny Edytowane 27 Lutego 2005 przez zeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubik Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 pro2L wydaje lekki dzwiek terkotania łozysk z metra juz tego nie slychac, z Pro TC za to bardzo slychac szum powietrza ... ogolnie ponizej 1300 sa nieslyszalne powyzej juz tak, przy 2k to wycie odrzutowców :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniksnk Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 z doswiatczenia powiem Ci ze nie slyszalem jeszcze jak chodzi PAPST!! :D to mozna tylko zobaczyc, bo te wentylki TOTALNIE zadnego dzwieku nie wydaja!! :) teraz mam takiego jak w opisie na tyle obudowy i wygar ma jak z odrzutowca!! ;) aloha!! :walkman: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...